Iako su nakon nastupa bili potpuno mokri kao, doduše, i pozornica Supertalenta Nina i Marin prošli su u finale.

Tijek vode bila je inspiracija za talentirani plesački par Ninu Jugo i Marina Čačiju. Svojom su zanimljivom koreografijom sve oduševili, a posebno gledatelje koju su za njih glasovali i tako im osigurali prolaz u finale.


 

''Uopće ovo nismo očekivali. Nama su polufinale bili kao finale i puno smo se pripremali i trudili'', ispričali su nam. Obzirom na to da su se sada predstavili s vodenom točka zanimalo nas je hoće li možda vatra biti tema za finalnu izvedbu.

''Neće biti vatra, ali bit će sigurno nešto jednako dobro osmišljeno. Ne želimo ništa otkrivati, neka ostane tajna pa ćemo vidjeti kako bude'', poručio je Marin.

Na audiciji i polufinalu samo su njih dvoje bili na pozornici, a Nina nam je rekla kako će tako i ostati. ''Krenuli smo u ovaj show samo nas dvoje i želimo da tako i ostane. Međutim, možda se nešto i promijeni. Sve su opcije otvorene''.

Ovaj se plesni par zahvalio svim glasačima i svjesni su kako su im oni omogućili prolazak u daljnji krug natjecanja. Obećali su kako će opravdati dano povjerenje.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju