„Ja sam i predaleko dogurao! Napuštam show i idem kući pjevajući kao jedna naša pjevačica: Pamtim samo sretne dane!“ poručio je Vlado po izlasku.

Kako žiri često zna isticati, kada je Stres test u pitanju, natjecatelji isporučuju najbolje tanjure. I ovoga puta žiri je bio zadovoljan jelima, no ipak je nekoga morao poslati kući, a najlošije jelo bilo je Vladino. „Žao mi je što je ovo bilo zadnje jelo koje smo probali od vas. Nadam se da ćete nastaviti i dalje kuhati“, poručila je Vladi Ana, a on joj je poljubio ruku i kazao: „Ne, ja ću vas sigurno nastaviti gledati“.

Recept Stres testa: Tournedo rossini s gusjom jetrom


U Stres testu je kuhalo njih pet, a zadatak je bio pripremiti jelo u fazama. Po dolasku u kuhinju, četiri zvona dočekala su natjecatelje, a svako zvono označavalo je jednu fazu kuhanja koju je određivao žiri. „Ja sam i predaleko dogurao! Napuštam show i idem kući pjevajući kao jedna naša pjevačica: Pamtim samo sretne dane!“ poručio je Vlado po izlasku, a njegovom izbacivanju je presudio sirov biftek, prepečene šparoge i nedovoljno pečen krumpir.

 


Uz Vladu, žiri je pred sebe pozvao i Andreu koja kao i Vlado nije imala sreće s biftekom. „Nisi ga dovoljno zapekla, sirov je. Što se tiče priloga lijepo si napravila“, komentirala je Ana, a Andrej se našalio: „To kao da si na upaljaču pekla!“ Davida su pohvalili da je servirao jelo jako slično originalu te da je napravio jako ukusno jelo. Leon i Ivana, unatoč sitnim nedostacima također su servirali dosta vjernu repliku.

Celebrity MasterChef gledajte nedjeljom u 21:45h, ponedjeljkom i utorkom od 22:15h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na masterchef.hr

Pratite Celebrity #MasterChefHRV i na društvenim mrežama:
o Facebook
o Instagram
o Twitter

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju