Nicolas Cage, Faye Dunaway, Gina Gershon u napetom trileru.

Jonathan Baker redatelj je napetog trilera 'Nezamislivo'. Glavne uloge imaju izvrstan Nicholas Cage, Faye Dunaway, Gina Gershon. Prvi je to put nakon 20 godina da zajedno glume Nicholas i Gina od davne 1997. godine kada su dijelili set filma 'Čovjek bez lica'. U filmu je trebala glumiti i Lindsay Lohan, ali je produkcija ipak odustala od toga. 

Radnja filma prati život bračnog para - Angele i Briana Morgana. Njihov život drastično se mijenja kada upoznaju šarmantu i naizgled jako dragu Katie. Ona sa svojom kćeri seli u grad kako bi pobjegla od vlastite prošlosti i ubrzo se sprijatelji s obitelji Morgan. Životi im se međusobno počinju ispreplitati te Angela i njezin suprug pozivaju Kate da se preseli kod njih gdje bi radila kao dadilja. 

Prijateljska idila polako se pretvara u opasnu opsesiju budući da Katie postane previše povezana s kćerkom Morganovih. Hoće li na vrijeme shvatiti da slatka Katie zapravo pokušava razoriti njihovu obitelj?

Napeti triler 'Nezamislivo' ne propustite pogledati u četvrtak u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju