Najgledaniji program ove jeseni i najgledaniji zabavni program ove godine!

Izrazito uspješnim formatom u Hrvatskoj, pokazao se i u petoj sezoni najpopularniji zabavni show u svijetu, Supertalent. Nakon što je prva epizoda osvojila gledatelje i iznjedrila visoku gledanost, druga epizoda Supertalenta, pokazuju podaci gledanosti, bila je još gledanija i time oborila rekord prethodne. Tako je drugu epizodu mega popularnog showa gledalo više od 883 tisuće gledatelja, odnosno emisija je ostvarila udio u gledanosti od 52,2 posto.

Druga epizoda Supertalenta, bila je ujedno i najgledaniji program dana uspoređujući podatke na svim kanalima te i najgledaniji program ove jeseni, kao i najgledaniji zabavni program ove godine.

U prošloj epizodi zlatni gumb odnio je 17-godišnji Martin Kutnar, koji je oduševio nastupom na violončelu i harmonici, a čast da stisne zlatni gumb pripala je Janku Popoviću Volariću. „Bio mi je užitak svrati i zabaviti publiku! Presretan sam!“ kazao je Martin.Vidjeli smo još i sjajne nastupe koji su oduševili žiri. Matei Bošnjak Martina je tako poručila da ima 'vokalčugu', a sestrama Ramljak je poželjela dobrodošlicu u Supertalent.

Simpatije je odnio i maleni Gabrijel Čačić koji je zajedno s ocem na klavijaturama izveo pjesmu omiljenog pjevača, Miše Kovača. Pravi talent stepanja pokazala je vesela ekipa Step boys oduševivši žiri, a dvojac F&B acrobatic pokazao je kako se prkosi gravitaciji.

Na pozornici Supertalenta u prošloj epizodi bilo je razbijanja, prezentiranja viteškog turnira, a bilo je i nastupa koji su podijelili mišljenje žirija, kao i onih koji im se nisu svidjeli.

Kakvi talenti te kakva iznenađenja nas još očekuju, doznat ćemo već iduće nedjelje u trećoj epizodi Supertalenta! 

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.


Izvor: AGB Nielsen
Razdoblje: 01.10.2017.
Ciljna skupina: 4+

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju