Posljednih deset godina 17-godišnji Martin Kutnar marljivo brusi svoj talent na violončelu i harmonici. U dvije glazbene škole koje pohađa istovremeno postiže odličan uspjeh, a njegov talent su prepoznali i članovi žirija Supertalenta koji su ovog glazbenog virtuoza poslali ravno u polufinale showa.

Martin Kutnar dolazi iz obitelji glazbenika. Zahvaljujući svojoj majci zaljubio se u glazbu i s pet godina započeo s redovnim sviranjem violončela. U drugoj glazbenoj školi svira harmoniku, ali nema svoje vlastite instrumente već ih mora posuđivati. Objasnio nam je kako cijena harmonike premašuje iznos od čak 100 tisuća kuna. O njegovom talentu rado je progovorila i njegova profesorica iz glazbene škole koja ga je opisala kao učenika koji se pojavi samo jednom u karijeri.

"Ja se izražavam kroz glazbu. Super mi je vidjeti publiku dok uživa u mojoj interpretaciji", rekao je talentirani glazbenik uoči nastupa.



Martin je nastupao u Zagrebu, Italiji, Belgiji, Makedoniji, Bosni i Hercegovini i Srbiji, a priliku je imao i zasvirati pored Luke Šulića, jednim od dva slavna 2Cellosa. Cijelu njegovu izvedbu, čas na violončelu, čas na harmonici, sa zanimanjem je pratila publika i članovi žirija koji su za mladog Martina imali samo riječi hvale.



Pritiskom na zlatni gumb, član žirija Janko Popović Volarić, Martinu je osigurao sigurno mjesto u polufinalu Supertalenta. Martina Tomčić pitala ga je što će napraviti s nagradom, ako postane novi hrvatski Supertalent. "Pa jasno je, kupit ću si instrumente i krenuti dalje u glazbu", odlučno je odgovorio Martin Kutnar kojem je cilj postati najbolji muzičar na svijetu.

Prve reakcije i dojmove Martina Kutnara donosi Huawei Hrvatska putem Huawei P10. Iako tema za razgovor s Martinom ima zaista mnogo i intervju je potrajao, snažna baterija nije dopustila da se poziv prekine. Bez brige, donosimo samo najzanimljivije dijelove razgovora s polufinalistom Supertalenta.

U videointervjuu Martin otkriva zašto je odlučio svirati baš harmoniku i violončelo, u kojem smjeru želi graditi svoju karijeru, ali i koja je njegova tajna u zavođenju djevojaka.


 

Ako ste propustili izvedbu Martina Kutnara na Novoj TV, možete pogledati na stranicama Supertalenta.

Sadržaj je napravljen u produkciji "NOVA TV Content Teama" u suradnji s "Huawei Hrvatska" .



 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju