"Svi dojmovi su savršeni i bile smo presretne", otkrile su ove simpatične djevojčice.

Virovitičke mažoretkinje su pokazale zašto su dvostruke viceprvakinje Supertalent žiriju, njihov nastup je bio senzacionalan! "Za nastup smo se pripremali otkad smo saznali da smo pozvani na audiciju. Imale samo 3 tjedan da novu djevojčicu naučimo cijelu koreografiju i uvježbamo. Vjerovale smo da ćemo proći dalje jer znamo koliko vrijedimo i koliko radimo, ali naravno sve uvijek ovisi o tom trenutku, bile smo uvjerene da ćemo proći i oduševili smo se komentarima žirija", rekle su djevojčice nakon nastupa.

"Svi dojmovi su savršeni i bile smo presretne. Nismo očekivale toliko predivne i iskrene komentare jer se stvarno po žiriju vidjelo da su bili oduševljeni našim nastupom, da je njihova ekspresija lica bila iskrena te da su sve što su nam rekli tako i mislili. Najviše smo ponosne što smo upravo pokazale da mažoretkinje nisu samo vrtnja štapom, već da zaslužujemo veliku pozornost svih jer mi radimo s 4 rekvizita, a ne samo sa štapom. Rodbina i prijatelji su bili oduševljeni i svi se nadamo da se vidimo u polufinalu jer ćemo pripremiti pravi spektakl", rekle su simpatične mažoretkinje.

One su tim koji djeluje već 15 godina u 4 dobna uzrasta. Višestruke su državne prvakinje, Europske prvakinje 2018. Prag, dvostruke svjetske viceprvakinje 2018. Cape Town, europske viceprvakinje 2019. Zagreb.

 

 

"Na Supertalent smo se prijavile jer nam jako nedostaju natjecanja. Cijeli naš rad bazira se na natjecanjima i u tome svi uživamo. Htjeli smo da naše članice ponovno osjete euforiju nastupa i natjecanja, a to nam sve pruža Supertalent. Također smo svima htjele pokazati zašto smo aktualne višesturke državne prvakinje te europske i svjetske viceprvakinje i da su mažoretkinje puno više od obične vrtnje štapa. Na pozornici smo se osjećale fenomenalno, uzbuđeno, presretno, ponovno pod reflektorima, to za nas znači sve. Ponovno smo dobile priliku da pokažemo ono najbolje od sebe", otkrile su mažoretkinje. 

 

Virovitičke mažoretkinje djeluju pod vodstvom trenerice Nataše koja je toliko posvećena svom poslu da nije htjela ići na fakultet u Zadar, jer onda ne bi mogla dolaziti na treninge, pa je upisala Učiteljski fakultet u Čakovcu. Odmah pri upisu da do znanja roditeljima da je ovo ozbiljan rad i da nema izostanaka, osim kada su opravdani slučajevi u pitanju.  

Propuštene epizode nove sezone "Supertalenta" pogledajte besplatno OVDJE!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju