U posljednjoj audicijskoj emisiji pete sezone Supertalenta natjecatelji će dati sve od sebe kako bi prošli u polufinale.

Večeras je posljednja prilika da kandidati Supertalenta pokažu sve što znaju kako bi zadivili publiku i žiri. Uz to večeras je i posljednja prilika da Martina Tomčić, koja jedina do sada nije, pritisne zlatni gumb natjecatelju ili skupini koja joj se najviše sviđa. Čeka nas jako uzbudljiva epizoda! 

Plesna skupina Atomi na pozornici Supertalenta izvest će light show. ''Predstavit ćemo se tako što ćemo prvo plesati. Najprije će to biti breakdance, a zatim ćemo prijeći na animacije'', ispričala nam je ova skupina koja broji pet članova. 

Dvije se godine bave plesom, a iako im se u tom periodu više puta promijenio sastav, složni su da su dobro uvježbani i uigrani za nastup pred žirijem. 

Osim njih zanimljivom točkom prestavit će se Juraj Roksandić koji će pred žiri doći u pomalo neobičnom izdanju. U jednom će trenu izvaditi bejzbolsku palicu, pa im ne bi bili u koži.

Što nam sprema ovaj kandidat kao i ostali u posljednjoj audicijskoj emisiji ne propustite već večeras od 20 sati na Novoj TV.

Kako bi vam nedjelja prošla u najboljem  mogućem raspoloženju prisjetite se nastupa Juana Augustina Lopeza i odmah razvucite široki osmijeh na lice!


 

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju