Gledatelji su odlučili! Finalisti četvrte polufinalne epizode Supertlenta su: Pavao Anić i Nina i Marin.

Po odabiru gledatelja nakon odgledane četvrte polufinalne epizode Supertalenta Pavao Anić postao je prvi finalist, a njemu su se pridrižili Nina i Marin.

Strastveni pjevač sevdaha Pavao Anić još jedanput svojim nastupom zapalio je cijeli studio i prenio neviđenu energiju.

“Oduševio si nas prošli put sa svojom emocijom. Imaš nešto što je za sevdah, emocija je za sevdah potrebna, i ti to stvarno imaš! Ja bih tebe samo slušao", rekao mu je Janko.

Martina je komentirala: „Razmišljam kako da izgovorim ono što mi ide kroz misli, a da ostanem korektna. Ako izuzmemo tvoj hendikep i promatramo kao osobu koja vidi, u apsolutno ćemo te u istoj mjeri moći komplimentirati. Upravo zbog činjenice što ne vidiš glazbu drugačije vidiš i čuješ i u odnosu na nas si blagoslovljen!“

Davor je odlučio komentirati njegovo sviranje te je zaključio kako mu sviranje u potpunosti opisuje karakter. „Pjevao si jednu prekrasnu, vrlo tužnu i emotivnu pjesmu. A kad ti izvodiš takvu pjesmu, ja sam jako vesela i sretna. Izazvao si mi takvu radost večeras. Obožavam vibrato i triler u tvom glasu. Kombinacija sviranja i pjevanja je jedan pravi supertalent. Savršeno!" poručila mu je Maja.

Talentirani plesači Nina Jugo i Marin Čačija priredili su pravi spektakl – plesnu koreografiju u bazenu vode te oduševili žiri i publiku u studiju. Iako je prvo istaknula da je plesnih koraka bilo više na audicijskom nastupu, svoje oduševljenje Maja ipak nije mogla sakriti.

„Apsolutno se divim hrabrosti i ovo što ste izveli bi nama bilo teško i na suhome. Imate pritisak javnosti, ja vam se divim i moram priznati da je izgledalo stvarno zapanjujuće.“ poručila im je Maja.

Davor je dodao: „Prvi dio me apsolutno očarao, što se tiče drugog dijela, sve je to bilo u redu, ali malo se razvodnilo. Ja bih vas volio vidjeti dalje.“ Janko je također bio oduševljen njihovim nastupom, a Martina im je poručila: „Ja sam u nekoliko navrata gledala ples u vodi i s vodom, meni se to osobno jako sviđa. Marin je otpočetka ukrao pažnju. Marine, ti si to vrlo uspješno učinio, ja sam iskreno uživala gledajući te.“

Hulahooperica Paula Ribić otvorila je četvrtu polufinalnu emisiju Supertalenta, a svoj nastup upotpunila je mažoretkinjama iz Vrbovaca. „Ovo je bilo fantastično. Teško mogu zamisliti da djevojka tvojih godina do ove mjere može preuzeti rizik, za pet kopalja dignuti razinu. Ti si jedno čudo!“ poručila joj je Martina.

Janko je dodao: „Ti kada si došla prošli put bila si Paula, sada si profesorica Paula. Meni je ovo najbolji hula hoop nastup do sada.“ Davor je rekao kako je ovaj njezin nastup bio bolji, ne za pet već za šest kopalja. „Bilo je izuzetno zanimljivo! Vidio sam u jednom trenutku samodopadnost kod tebe i to mi se jako svidjelo! To znači da si zadovoljna sobom i da si zvijezda“ zaključio je. 

Nakon virtuozne izvedbe na audiciji, zlatni gumb Antonija i Leopolda odveo je direktno u polufinale, a nastupom u polufinalnoj emisiji pokazali su ono što su tvrdili – da mogu još više i bolje.

„To su moji zlatni dečki koji su postali men in black. Prvo hvala vam na svemu jer jako lijepo podcrtavate svojom audicijskom,a sada i polufinalnom emisijom sve ono što ja doživljavam kao svoju nit voditelju kada sjedim na ovom mjestu. Supertalent treba jednu ekstenziju,a to ste baš vas dvojica!“ poručila im je Martina, koja im je i stisnula zlatni gumb.

Janko je komentirao kako ne zna hoće li njihov uspon finale izdržati, a Maja je zaključila kako je njihov nastup s audicije i polufinala bio nebo i zemlja. „Vi ste prava zabava večeras! To, top top je bilo! Samo nastavite tako!“ kazala im je.

Davor je dodao: „Čak sam više uživao u prvom dijelu nastupa koji je bio više klasični, ali zato što nisam ljubitelj te glazbe. Definitivno imate neosporan talent!“ 

Plesač Adrian Popović ostavio je žiri bez daha. „Super je tvoj ples, brejkanje, izolacije, muzikalnost - zaista fascinantno!“ komentirao je Davor. Najoduševljenija je bila Maja koja je rekla da je on njezin apsolutni favorit te mu poručila: „Ja sam donijela odluku! Pošto si punoljetan, pa možeš, mislim da je vrijeme za jednu turneju, pa da putujemo! Ono što ti radiš sa svojim tijelom, svaki pokret je bio toliko senzualan! Toliko si sladak, strastven!“ Janka je najviše oduševila Adrianova kontrola tijela.

Martina mu je kazala: „To se tako radi i ti si jedan od natjecateljima koji svome supertalentu daju dodatnu ekstenziju! Ja ću samo reći, osim plesom, možeš se baviti produkcijom!“ 

Natjecateljica iz Viteza, Matea Bošnjak još jedanput svojom izvedbom raznježila je žiri. S pjesmom Kaliopi, 'Rođeni' uspjela je čak i rasplakati Martinu.

„Ovo će svijet itekako vidjeti. Sa 17 godina imati toliko zrelu interpretaciju, tako sugestivno manipulirati publikom, ovako sebe prikazati u jednom potpuno drugom svjetlu. Ja sam opet bez teksta!“ poručila joj je Martina.

Davor je dodao: „Kada pjevaš imam osjećaj strahopoštovanja prema tebi. Super!“ Maja je zaključila da je imala osjećaj kao da je Matea sama napisala pjesmu koju je izvela.

Preslatki plesači Maja Božić i Grga Miletić otplesali su akrobatski rock'n'roll te u liku rokera i balerine priredili pravu malu predstavu. „Maja i Grga - dva luđaka. Nijedna točka mi nije proletjela ovako brzo kao vaša. Toliko ste bili zabavni. Meni ste vi jako bliski jer sam od malena išla na sve moguće plesove jer sam htjela biti plesačica! Znam koliko je ples težak i naporan. U svakom slučaju bili ste fantastični!" poručila im je Maja oduševljeno.

Davor je dodao: „Vaš nastup mi je bio odličan. Čini mi se da ste ujednačeniji i akrobatski elementi su bili ok.“ 

Vesele natjecateljice iz Mađarske, Jumpplus World, ovoga puta nastupile su sa svojim kolegom Stevensom Fairnom te su svojim umijećem preskakanja užeta izuli žiri iz cipela.

„Čovjek je ukrao show! Da nije bilo Stevensa bilo bi samo neko puko skakanje, a ovako je bilo egzotično skakanje!“, oduševljena je bila Maja. „Apsolutno se ne slažem s Majom. Meni su njih dvije bile super. Sviđalo mi se što je ovo bio pravi show nastup, bili ste ritmički usklađeni.", nadovezao se Davor.

Martina je zaključila: „Pratila sam suludost izmjene ritmova, skakanje na sinkopu, meni to izgleda zbilja nevjerojatno. Pored toga što ste atraktivni, ste još i nevjerojatni“.   

Mr. Hammerhand i u polufinalnoj emisiji napravio je pravi show. Najprije je zamolio Janka i Davora da mu asistiraju na pozornici tako što su držali konop, a Mr. Hammerhand je razbio staklenu bocu koja se nalazila u balonu, bez da ga razbije. Nakon toga, pokušao je oboriti svoj vlastiti rekord, prepoloviti 56 bejzbolskih palica u minuti, no nažalost nije uspio.

„Ja sam toliko tužna, toliko sam čekala vaš nastup, napravili ste show, ali mi je žao, kao i vama što vam nije uspjelo.“ rekla mu je Maja, a Martina je dodala: „Vi ste showman. Sjajno ste nas uveli u priču, no meni ovo s palicama nije bilo zabavno.“ Davor je zaključio kako Mr. Hammerhand ima sve za uspjeh. 

Ida Milec, u liku Kleopatre donijela je jednu vrlo zanimljivu koreografiju na pozornicu Supertalenta. Davor joj je kazao kako ima dobre komponentne, a način na koji je to pokazala je bio, istaknuo je, dosanjikav, a s njim se složila i Martina koja je zaključila da joj je nedostajalo uvjerljivosti. „Vidljiva je tvoja vještina, gipkost, ali sama koreografija me nije prikovala da gledam, a da mi misli ne odlutaju“ rekao joj je Janko, a Maja je zaključila kako je na audiciji bila deset puta bolja. „Tužna sam i razočarana. Ovo je više bilo iskoreografirano za neku plesačicu, pa ti plešeš iza.“, dodala je Maja.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju