Ne propustite novu dozu zabave, smijeha i spektakularnih plesnih nastupa u sljedećoj emisiji!

Zvijezde i mentori prešli su pola plesnog puta, a ove nedjelje sedam parova nastavlja borbu za daljnje natjecanje. Pred njima je zadatak u kojemu moraju pokazati vještinu improvizacije u plesnom maratonu. U novoj epizodi vidjet ćemo njihove atraktivne individualne nastupe, a potom će svi zajedno zaplesati u plesnom maratonu tijekom kojeg će istovremeno plesati latinoameričke stilove.

Posebnost tog izazova je što će ovoga puta uz različite glazbene podloge bez prethodno uvježbanih koreografija pokazati jesu li svladali rumbu, jive, cha cha cha i salsu. Natjecateljski duh posebno će probuditi borba za dodatne bodove.

U sedmoj emisiji vidjeli smo impresivne nastupe parova, a na kraju emisije i nastupe dva tima. Bila je to emisija dobrih komentara žirija, a pokazali su da dobre komentare prate i dobre ocjene. Stoga je to bila večer visokih ocjena. Prisjetimo se tih nastupa.

Najviše ocjena žirija osvojili su Daria i Ivan koji su plesali tango. Za njihov predivan nastup Larisa i Franka dodijelile su im po 10, a ukupno su od žirija osvojili 37 bodova. "Ja mislim da je ova izvedba jako, jako točno izvedena. Imala si sve, čisto si sve radila, pokrete si radila do kraja. Ipak se isplatilo s Emilom ići na tečaj", istaknula je Larisa nakon njihovog nastupa.

Isti zbroj bodova osvojio je i tim od četiri para pod nazivom Eliminatori. Također su izveli tango i na plesni podij donijeli neku posebnu energiju. Za njihov nastup čak je i Marko Ciboci podignuo ocjenu 9. "Iz kojeg razloga ne plešete ovako kad plešte solo? Ovo je definitivno jedna od boljih koreografija skupnog tanga koju sam ja vidio i mislim da se ne bi posramili da idete kao nečija plesna grupa na Eurosongu!", zaključio je Marko.

 

Razigrani jive izveli su Tara i Mateo te za njega od žirija osvojili 36 bodova. "Ovo je bilo jako, jako dobro ti si to dignula na jedan visoki nivo. Ti si sad službeno stigla na visoki Mateov energetski nivo. Ja sam skoro skočio s vama plesati na podij!", istaknuo je Igor.

Ne propustite novu dozu zabave, smijeha i spektakularnih plesnih nastupa u sljedećoj emisiji 'Plesa sa zvijezdama', ove nedjelje u 20.15 na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju