On živi san svakog muškarca, ali njegov se život mijenja kad upozna onu pravu

Filmski poster za film "Predigra za brak" napravljen je prema slavnoj naslovnici Rolling Stone magazina gdje su Yoko Ono i John Lennon u potpunosti goli. Uloga zanosne Cam prvotno je ponuđena Jennifer Love Hewitt, ali zbog prevelikih obveza Hewitt je odbila ulogu. Dane Cook, osim što je glumac, poznati je američki stand-up komičar.

Kao desetogodišnji dječak, Chuck (Dane Cook) je odbio poljubiti djevojku te ona zbog toga baca prokletstvo na njega koje ga prati i sada kad je odrastao. Chuck je u svojim tridesetima, uspješan je zubar, no ima veliki problem kada su u pitanju odnosi sa ženama. Naime, on ne može reći djevojkama da ih voli jer ga to uvijek dovede do prekida veze i vjenčanja djevojke s nekim drugim. Jednog dana, upravo na jednom takvom vjenčanju njegove bivše djevojke, Chuck postaje svjestan te okrutne činjenice, ali i upoznaje djevojku koja mu se svidi na prvi pogled. Cam (Jessica Alba) ga odbija, no okolnosti ju dovode u njegovu ordinaciju te se ponovno susreću.

Nakon zubarskog tretmana ona u zamjenu neplaćanja računa pristaje izaći sa Chuckom. Što više vremena njih dvoje provode zajedno, to se Chuck više zaljubljuje u nju, ali kada mu prijatelj Stu objasni teoriju o njegovim bivšim ženama Chuck se zabrine za svoju vezu s Cam. Chuck mora nekako razbiti čaroliju zbog koje nema sreće u ljubavi.

 

Film "Predigra za brak" ne propustite pogledati u četvrtak u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova koji vas očekuju ovaj tjedan potražite na novatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju