Najgledaniji zabavni program nedjelje i dalje Supertalent!

 Nova TV je jučer bila najgledanija TV postaja u Hrvatskoj s ostvarenim udjelom u gledanosti od 32,2% na cijelom danu i 34,3% u udarnom terminu. Najgledaniji program dana jučer bila je nogometna utakmica Engleska - Hrvatska koju je pratilo više od 1.119.000 gledatelja, a ostvarila je udio u gledanosti od čak 71,1%.

Najgledaniji informativni program jučer bile su Vijesti Nove TV u 17 sati koje je pratilo više od 636 tisuća gledatelja, a emisija je ostvarilo 40% udjela u gledanosti. Najgledanija središnja informativna emisija bila je Dnevnik Nove TV. Pratilo ga je više od 563 tisuće gledatelja, s udjelom gledanosti od 33,0%.

Gledatelji su se jučer opustili i uz najgledaniju zabavnu emisiju, svjetski popularan show ''Supertalent'' kojeg je ove nedjelje pratilo više od 620 tisuća gledatelja, a druga polufinalna emisija uživo ostvarila je 37,7% udjela u gledanosti. U nedjelju smo saznali imena još dvoje novih finalista, a u sljedećoj emisiji uživo, u nedjelju 25.studenog, 10 novih polufinalista borit će se za ulazak u finale najpopularnijeg showa u Hrvatskoj.

Izvor: AGB Nielsen
Razdoblje: 18.11.2018.
Ciljna skupina: 4+

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju