Motociklist Dejan Špoljar izveo je točku kakvu se nitko u svijetu nikada nije usudio! Što li sprema za polufinale Supertalenta?

Ljubav prema motorima spojila je Dejana i Mateu Špoljar – bračni par s najviše adrenalina u Hrvatskoj! Svoj su nevjerojatan talent predstavili u Supertalentu, a on je izazvao dvojake reakcije.


 

Ovaj je natjecatelj pred žirijem izveo akrobacije na motoru, a u nastupu mu se pridružila i supruga Matea. ''Ovo što mi radimo je jedinstveno i to ne radi nitko u Hrvatskoj. Na tako malom prostoru, s toliko teškim motorom… Takvo nešto nitko nikada nije izveo''.

Međutim, izazvali su potpuno oprečna mišljenja. ''To što vi radite je fantastičan talent. Malo je suludo i malo je rubno, prepali smo se. Svaka vam čast, stvarno ste fantastični'', komentirao je Janko, a Davor im je dao punu podršku rekavši.:''Kome se sviđa, sviđa, a kome je to glupo, glupo. Meni je super!''

Ženski dio žirija nije bio toliko oduševljen. ''Ja kao ja ovo ne bih podržala jer stvarno mi to nije fora, ali ako gledam s aspekta Supertalenta, onda to dosita jest.'', kazala je Maja.

Martina je dodala: ''Apsolutno mi je jasno zašto ste došli u Supertalent, jer doista, radi se o iznimnom talentu u vještini i u stavljanju svog života u opasnost. Ja sam bila oduzeta od straha i iz razloga što ne želim da bilo kojem djetetu padne na pamet prije 18-te, a nadam se i 28, 38, 68, da radi i pokušava ovako nešto i iz tog razloga ja vas ne želim ponovno vidjeti''.

Tako je Dejan Špoljar za svoju točku dobio tri ''DA'' i jedno ''NE'' Martine Tomčić. Je li ga to poljuljalo ili će za polufinale Supertalenta biti još brži, opasniji, atraktivniji ne propustite u nedjelju od 20 sati na Novoj TV.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju