Osim sjajno odrađenog vokalnog zadatka Damir je izveo i akrobacije koje su sve ostavile bez daha!

Akademski glumac koji iz epizode u epizodu nije prestao oduševljavati svojim izvrsnim transformacijama koje uvijek začini glumačkim štihom izveo je pjesmu ''Thunder'' američkog rock sastava Imagine Dragons.


 

Damir Poljičak u prvoj je epizodi u liku Amii Stewart došao do visokog drugog mjesta, u prošloj je epizodi uz pomoć Davida Bojčića kao malog Elvisa Presleya došao do trećeg mjesta, a ova mu je epizoda donijela najbolji plasman.

''Osjećam se fantastično. Pjesma mi je legla i saživio sam se s njom'', rekao je Damir zahvaljujući čijoj će pobjedi Nova TV će donirati 10 tisuća kuna Udruzi Amazonas iz Zagreba.

''Nisam očekivao pobjedu jer ova pjesma nije toliko poznata širokom auditoriju. Mislio sam da ću biti dobar, ali ne i najbolji'', rekao je i dodao: ''Drago mi je, ali moram ostati na zemlji. Ipak ima deset epizoda do kraja, svašta se može dogoditi, ali radujem se svakoj narednoj epizodi''.

Damir je s nama podijelio kako se za ovaj nastup pripremao jednako kao i za sve prethodne, no mi smo primijetili nešto što do sada nismo vidjeli - izveo je takve akrobacije da je zaista opravdao epitet ''Svjetski nastup'', kako mu je rekao Petreković.


Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju