Urnebesni blooperi sa snimanja hit serije "Dar Mar"

Domaći popularni glumac Slavko Sobin u hit seriji "Dar Mar" utjelovio je lik Siniše, bivšeg muža atraktivne Suzane koju je utjelovila talentirana glumica Martina Stjepanović. Njihova ljubavna zavrzlama svakodnevno nas nasmijava, a ljubavni trokut u kojemu su se našli sa Sinišinom zaručnicom Višnjom (Ana-Marija Jurišić) tomu još dodatno pridonosi. Upravo je Slavko Sobin na svom Instagram profilu podijelo jedan blooper i savršeno dočarao atmosferu na setu omiljene serije. 


"BLOOPER jer vidim da volite! Meni je jedna od težih stvari kod snimanja ovakvih formata ta što na kraju scene moraš još neko vrijeme kao ostat ozbiljan i u tom nekom stanju dok se ne vikne Stop. Pa, evo kako mi obično to ide. Al ok, uvijek je to tamo negdje na zadnjim satima snimajućeg dana. Da se sa mnom i ozbiljno radit.", našalio se glumac.

Zbog velikog interesa pratitelja, podijelio je još nekoliko videa sa seta koji će vas zasigurno nasmijati i prikazati detalje koji stoje iza onoga što svakodnevno pratimo na našim malim ekranima.

 

 

 

Najbolje trenutke u kojima se našao Siniša pogledajte u galeriji:

Seriju „Dar Mar“ pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju