Sudjelujte u anketi - čeka vas težak izbor!

Gledaj na NOVA PLUS
Propuštene epizode gledaj besplatno na  NOVATV

Domaću glumicu Martinu Stjepanović publika je imala priliku upoznati kroz nekoliko različitih projekata Nove TV. Od uloge Goge Biškup u seriji "Čista ljubav", Slavice u seriji "Zlatni dvori", Lidije Masle u seriji "Na granici", požrtvovne lokalne liječnice Jelene u seriji "Drugo ime ljubavi", pa sve do šarmantne krčmarice u aktualnoj hit-seriji "Dar Mar".   

U popularnoj seriji "Dar Mar" simpatična glumica utjelovila je Suzanu, Jurinu i Spomenkinu kćer. Suzana je samostalna i odvažna, jednostavno žena sa stavom i nenadmašnim šarmom. Od mame je pokupila integritet i jasan stav te ne brine za mišljenja drugih. Svjesna svoje ljepote, ali i ženstvenosti, samopouzdanje joj je najjača vrlina. Jednostavno je uvjerena da može napraviti što god želi, te se tako i ponaša.

Glumica često na svom instagramu dijeli zanimljive trenutke sa seta serije, ali i iz privatnog života. Na toj društvenoj mreži ima gotovo 47 tisuća vjernih pratitelja.  


 

Glumičin kolega sa seta serije "Dar Mar" ovako je komentirao njihovu suradnju: "Na tom setu osjećam se kao doma i onda se strašno lako igrati, što je osnova za kvalitetu ovakvog proizvoda. Napokon me spojilo s Martinom Stjepanović, već dugo to oboje priželjkujemo i jedva čekam gdje će naša priča u seriji ići."

Quiz Maker - powered by Riddle

Seriju „Dar Mar“ pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV. Epizode prije emitiranja na televiziji pogledajte na Novoj Plus.