Nove dogodovštine legendarnih likova

Svakodnevica obitelji Fazlinović uvijek je bila sve samo ne tipična. Nove zavrzlame u koje su spremni ući svojim urnebesnim idejama i nenadmašivim pričama, i ovoga će puta nasmijati i zabaviti gledatelje pred malim ekranima. Ovaj tjedan će u premijernim nastavcima na Novoj TV gledatelji pratiti sasvim nove dogodovštine kroz koje će ih voditi legendarni likovi.

U premijernim epizodama humoristične serije koja je osvojila srca gledatelja, Zgembo, koji se nađe u lošem financijskom stanju, opljačkat će trafiku i završiti u zatvoru. Sve će pokušati ispraviti Izet koji će mu pronaći odvjetnika, ali u tome ima i svoju računicu. Naime, Zgembo je u međuvremenu naslijedio novac koji može dobiti samo ako se oženi. Stoga Izetu, kojem također pod hitno treba novac, sine ideja - idealna supruga za taj fiktivni brak je Šefika, pa organizira vjenčanje u San Remu. No, ne prolazi sve onako glatko kako se nadao.

Naravno da ništa ne teče po planu, pa tako Zgembo u San Remu previše velikodušno troši novac od nasljedstva i suma koju će podijeliti s Izetom i Šefikom sve je tanja. Za to vrijeme Jure se ljuti na Šefiku što je pristala na lažni brak. Stoga Šefika pritišće Izeta da organizira razvod što prije. Naposljetku, Jure primora Zgembu na razvod, a Izet iz svega izađe s aktovkom punom novca. Međutim, imati veliku količinu novca kod Izeta i Šefike izaziva neke nedoumice, ali i strahove.

Nove epizode serije "Lud, zbunjen, normalan" pratite od ponedjeljka do petka u 21:15 na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju