Jedna je natjecateljica pripremila iznenađenje Maji Šuput. Bome se iznenadila!

Osim sjajnih natjecatelja, nikad viđenih talenata i uvijek zanimljivog i maštovitog voditeljskog dvojca - žiri Supertalenta daje na posebnom šarmu cjelokupnom showu!

Tako je natjecateljica Jelena Jakus koja se bavi pjevanjem pripremila iznenađenje za Maju Šuput i izvela njenu pjesmu ''Jedna noć''.




Jelena kaže kako i inače pjeva Majine pjesme, a na pitanje kakvu reakciju očekuje ova natjecateljica iskreno kaže: ''Mislim da će biti u šoku. Meni nije svejedno što ću pjevati pred njom, a stvarno ne znam kako će ona reagirati'', poručila je.

''Je li to moja pjesma? Ja sam to zaboravila'', iznenađena je bila Maja, no nakon nekog vremena uvidjevši da se poprilično muči s izvedbom, Maja se popela na pozornicu i otpjevala s Jelenom nekoliko stihova.

 

''Kada si ti došla na binu ja sam se zamislila i nisam slušala muziku, i kada si počela pjevati učinilo mi se ja ovu pjesmu znam. Kada sam se sabrala sam pomislila pa je li ovo moja pjesma? Falilo je tu i energije i svega što se tiče pjevanja, ali nama je drago da si ti ovdje došla i da smo se upoznali.'', rekla joj je Maja.

Janko je kazao: ''Ako po nečemu znamo Maju, znamo je po energiji, a kod tebe te energije nije bilo, ni u scenskom nastupu, ni u pjevanju.''

Jeleni je ovo bio prvi nastup na Supertalentu i iako nije prošla dalje, zasigurno će joj ostati u lijepom sjećanju. ''Ako ništa drugo možeš reći da si pjevala sa mnom u duetu'', našalila se Maja.

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju