One su mlade, talentirane i ambiciozne, no hoće li im to biti dovoljno za prolaz u Supertalentu?

Nedjeljna epizoda Supertalenta donosi nam zgodne mišićave frajere, jake razbijače, opasne streličare, ali i djevojke anđeoskog glasa.

Darija i Ana Ramljak sestre su koje dolaze iz Međugorja i samouke su glazbenice. Glazbom se bave oko pet godina, a kao i većina sestara dosta su različitog karaktera, no glazba je ono što ih povezuje.

Religija i duhovnost vrlo su važne u njihovim životima, a sukladno tome izvest će svoju obradu pjesme ''Milost''. Njihova istinska ljubav prema pjevanju sve će ostaviti bez daha. 


Nastupale su na raznim koncertima, ali nikad ovako ozbiljno kao Supertalentu ispričale su nam. ''Vrlo smo uzbuđene zbog nastupa. Drugačije je što je prisutan duh natjecanja i želimo se prikazati u najboljem mogućem svjetlu'', rekle su. 

Kao i Sestre Ramljak, Matea Bošnjak nastupit će točkom pjevanja uz instrumentalnu pratnju. Ova sedamnaestogodišnjakinja dolazi iz Viteza i izvest će pjesmu Bonnie Tyler ''I Need a Hero'' uz klavirsku pratnju prijateljice Ane. 

''Pjesma je stari hit, ljudi je poznaju. Izvorno je brza, ali moja je verzija sporija i drugačija od originala'', ispričala maj je Matea kojoj izvedba u Supertalentu nije prvi javni nastup. ''Često nastupam sa svojim bendom. Ovaj nastup bit će drugačiji jer je tu i žiri koji je publika koja ocjenjuje. Ovo nije igra, u pitanju se prolazi, kao leveli. Svaki put je sve teže i teže'', rekla je. 

Kako će zvučati nastupi ovih djevojaka, te kakvi će biti komentari vrsne glazbenice Martine Tomčić, ali i ostatka žirija ne propustite ove nedjelje na Novoj TV. 

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju