Večer iznenađenja, vrhunskih nastupa i napetosti do same završnice bila je večer finala Supertalenta!

 Za titulu pobjednika šeste sezone Supertalenta natjecalo se dvanaest točaka, no Denis Barta osvojio je srca publike i gledatelja i postao pobjednikom!

Koji vam je plesni nastup bio najdraži?

glasova:

Osim glazbenika u finalu Supertalenta imali smo priliku vidjeti nevjerojatne plesače. Brazilska plesačka senzacija Diego Siqueira sa svojim je finalnim nastupom htio poručiti kako svi moramo biti ono što uistinu jesmo.

''Savršeno! Diego pokazao si malo drugačiji stil nego što inače plešeš!'', iznenađen je Davor.

Plesni klub Dance Queen naposljetku je završio kao trećeplasirani šeste sezone hit showa. Nastupili su koreografijom nadahnutom filmom Kralj lavova.

''Ja ću samo odgovoriti onim komentarima da nije u redu da vas ima toliko puno i da ples nije neki supertalent – ovo što ste vi pokazali, je, ovo je supertalent!'', poručio im je ponosno Davor čiji su oni zlatni gumb.

Plesač kojega je žiri nazvao dječakom od gume, Đulijano Jašarević ušao je u finale s jocker ulaznicom žirija te dokazao zašto je to u svakom smislu zaslužio.

Uz lavinu sjajnih komentara Maja mu je rekla kako je sretna što je dobio priliku za finale.

Plesač Marin Čačija još jedanput je svojim plesom oborio žiri s nogu.

''U revijalnom tonu. Tu je vidljivo da je tu osim talenta i ogroman rad. Ti si fantazija, nemam riječi!'', kazao je Janko, a Martina je dodala: ''Ta širina što pokazuješ je definitivno nešto što će te izdvajat.''.

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju