'Joker', 'Ad Astra', 'Gospodar prstenova: Prstenova družina', 'Dan nezavisnosti', 'Ono: Drugo poglavlje', 'Umri muški 2' i 'U dobru i u zlu' samo su neki od poznatih filmskih naslova koji će gledatelje Nove TV i Doma TV-a zabavljati u prvim danima 2022. godine.

Za početak nove godine, Nova TV i Doma TV donose filmske TV premijere i blockbustere, pa zabave neće nedostajati onima koji Novu godinu odluče dočekati kod kuće pred malim ekranima. Na Staru godinu, Doma TV nizat će filmske hit naslove, počevši sa znanstveno-fantastičnom akcijom 'Dan nezavisnosti' koja je za vizualne efekte nagrađena Oscarom, a gledatelji će Novu godinu dočekati uz kultnu akciju 'Umri muški 2' u kojoj Bruce Willis ulazi u ulogu detektiva koji biva uvučen u smrtonosnu borbu na najvećem međunarodnom aerodromu. U akcijskom duhu uslijedit će film 'Označen za smrt' sa Stevenom Seagalom u ulozi bivšeg agenta koji je prisiljen obračunati se s opasnim dilerom droge nakon ubojstva njegova partnera, a oni najhrabriji večer će privesti kraju uz TV premijeru filma 'Ono: Drugo poglavlje' koji je poznat kao nastavak negledanijeg horora svih vremena.

Prvoga dana 2022. godine gledatelji će na Novoj TV imati prilike premijerno uživati u filmskom megahitu 'Ad Astra' u kojemu Brad Pitt ulazi u ulogu astronauta Royja McBridea s opasnom misijom. Kada zagonetni i potencijalno smrtonosni događaj pogodi Zemlju, Roy krene na put preko nemilosrdnog solarnog sustava kako bi otkrio istinu o svom nestalom ocu i njegovoj kobnoj ekspediciji koja sada, 30 godina poslije, predstavlja prijetnju cijelom svemiru. Nova godina donosi i TV premijeru filmskog spektakla 'Joker' u kojemu kultnog negativca tumači Joaquin Phoenix koji je za ovu ulogu nagrađen Oscarom, a uz njega se pojavljuju i brojna poznata lica među kojima je i legendarni Robert De Niro. 'Joker' redatelja Todda Phillipsa samostalna je i izmišljena priča dosad neviđena na velikom platnu, a njegovo istraživanje Arthura Flecka govori o čovjeku koji se ne snalazi u Gothamovu slomljenom društvu. Po danu radi kao klaun, dok noću teži biti stand-up komičar... Ali čini se da je uvijek on predmet šale. Zapevši u začaranom krugu između apatije i okrutnosti, Arthur donosi jednu lošu odluku koja izazove lančanu reakciju eskalirajućih događaja u ovoj surovoj karakternoj studiji.


Doma TV na Novu godinu emitira nagrađivanu romantičnu dramu 'U dobru i u zlu' koja nosi pouku da život ne ide uvijek po planu, a u naslovnim ulogama pojavljuju se Bradley Cooper, Robert De Niro te Jennifer Lawrence koja je osvojila Oscara za najbolju žensku ulogu. Ostatak Nove godine na Doma TV-u proteći će uz napetu akciju 'Hitman: Agent 47', a ljubitelji horora uživat će u zastrašujućem filmu 'Časna'.

Zvučni filmski naslovi nastavljat će se nizati i nakon Nove godine, pa će tako 2. siječnja gledatelji Nove TV nedjeljnu večer moći provesti uz zabavnu romantičnu komediju 'Pogodi tko dolazi na večeru' s Ashtonom Kutcherom i Zoe Saldanom u glavnim ulogama, a malo akcijskog uzbuđenja donijet će već kultni film 'Gospodin i Gospođa Smith' koji okuplja Brada Pitta, Angelinu Jolie i Adama Brodyja u priči o supružnicima Johnu i Jane koji su se zaljubili na prvi pogled i započeli naoko sretan brak. Početnu je zaljubljenost zamijenila rutina te se Smithovi obrate bračnom savjetniku kako bi spasili svoj odnos. U međuvremenu John i Jane, ne znajući jedno za drugo, rade svoje prave poslove. Oni su, naime, plaćeni ubojice s lažnim identitetima čiji će se putovi ispreplesti kada oboje dobiju isti zadatak.


U nedjelju će ljubitelji akcije na Doma TV-u uživati uz filmove 'Posljednji posao' i 'Smrtonosni hitac', a večer je rezervirana i za jedan od najvećih filmskih hitova svih vremena – 'Gospodar prstenova: Prstenova družina' koji će gledatelje uvesti u čudesan svijet J. R. R. Tolkiena. U prvom dijelu epske trilogije, koji je osvojio četiri Oscara, trinaest nominacija i 80 drugih nagrada, mladi i sramežljivi hobit Frodo Baggins dobije u naslijeđe zlatni prsten. Zna da prsten ima moć, ali ne može ni zamisliti da je prsten tajna preživljavanja svijeta ili njegova ropstva. Frodo zajedno sa čarobnjakom Gandalfom, vilenjakom Legolasom, patuljkom Gimleyjem, Aragornom i Boromirom i tri hobita Merryjem, Pippinom i Samom odlazi na avanturu kroz planine, snijeg, tamne šume, rijeke i proplanke, i suočava se sa opasnošću na svakom koraku ne bi li spasio svijet i ljude koje voli od gospodara tame Saurona.

Uzbudljiv filmski novogodišnji program ne propustite pratiti na Novoj TV i Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju