Može li Ana nadmašiti Pink s transformacijom u Vladu Kalembera te hoće li Hana uspjeti impresionirati Danijelu Martinović u koju se transformira?

Nakon što je u prošloj emisiji Ana Maras Harmander kao Pink osvojila 83 boda što je ujedno i maksimalan broj bodova u emisiji ikad u ove tri sezone emitiranja popularnog showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', sada ju čeka novi izazov, a to je transformacija u Vladu Kalembera.


''Teško mi je bit smirena, teško mi je bit jednostavna. Nisam ja taj tip'', izjavila je temperamentna Ana koja će se pokušat čim više svoj približiti 'rašpavom' glasu popularnog pjevača, i to u pjesmi ''Vino na usnama''.


Šesta epizoda bit će i poseban izazov za Hanu Hegedušić koja za zadatak ima pretvoriti se u Danijelu Martinović, a upravo će ju ona ocjenjivati kao četvrti član žirija. Hana će otpjevati dvije različite Danijeline pjesme, ''Neka mi ne svane'' i ''Pleši sa mnom'', a ono što mnogi možda ne znaju Hana je već imala prilike surađivati s Danijelom jer je bila u spotu Magazina na pjesmu ''Mir mir do neba''. Kako će se Hana sada snaći u ulozi same Danijele, te kako će ju pjevačica ocijeniti, saznat ćemo ove nedjelje.


Lanu nakon Halida čeka transformacija u Seana Paula, ali i pjesma s najviše teksta ikad u ovom showu i to još na slangu, ''jamajkanskom'' engleskom. ''Kad sam ušla u analizu, malo dublje toga što trebam raditi, malo mi se smučilo. Mislim da je ovo vrhunac onoga što moram naučiti', iskrena je Lana.


Bit će zanimljivo vidjeti i transformaciju Filipa Dizdara u Tajči. ''Ovo mi je definitivno najteža transformacija. Po svemu'', iskren je bio Filip koji će izvesti pjesmu ''Smokvica''.


Fil Tilen će gledatelje i žiri ove nedjelje zasigurno zabaviti s izvedbom i plesnom koreografijom na pjesmu 'Sexy and I know it' od LMFAO.
Žanamari će postati Billy Joel i vratiti nas u osamdesete dok će nas Kedžo pokušati zadiviti opernim pjevanjem, ali i izgledom Carmen, te nas uvući u priču jedne od najpopularnijih opera na svijetu. Matteo Cetinski odabrao je jokera tako da ćemo tek otkriti tko će umjesto njega zapjevati kao jedinstvene Adele. Je li se Matteo odlučio za žensku ili mušku osobu, te hoće li mu njegova ''jokadele'' donijeti veće bodove od žirija, tek ćemo saznati ove nedjelje u još jednoj ultra zabavnoj emisiji showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.
 

Osim na službenoj stranici showa, Tvoje lice zvuči poznato pratite i te na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTubeu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju