Polako, ali sigurno koračamo prema finalnoj emisiji Supertalenta. Mjesta su se već opasno popunila, a tko će se pridružiti finalistima?

U večerašnjoj, četvrtoj, polufinalnoj emisiji Supertalenta doznajemo imena dvoje novih finalista. Deset je kandidata, a samo će dvoje od njih uspjeti osigurati prolaz dalje

Osim iznimnih akrobata iz Niša Aleksandra i Filipa, koji najavljuju spektakl gledatelji će uživati uz break dance koji će izvesti skupina Criminalz Breakerz.

Za malo manje opasne, ali jednako zanimljive trenutke bit će zadužen mali Splićanin, a veliki mađioničar. Trinaestogodišnji Daniel Đogaš na audiciji se predstavio kartama, a u polufinalu očekujte magiju!

U svijet glazbe uvest će nas Denis Barta koji je već izazvao salve emocija kako zbog svoje priče tako zbog svog nastupa, a svoje vokalne sposobnosti pokazat će i Elena Brnić koja je zahvaljujući zlatnome gumbu Maje Šuput direktno plasirana u polufinale showa.

Elena Brnić, koja je svojim pjevanjem oduševila sve, a posebno Maju predstavit će se pjesmom Jessie J, 'Flashlight'.

Za dobru zabavu tu su plesači. Tako ćemo večeras vidjeti srednjoškolku Doru Pavlić koja iza sebe ima brojna plesna natjecanja, ali i čak dva nastupa na Supertalentu. Dora je nastupila i kao solo izvođačica, ali i sa svojim klubom, koji će ovoga puta bez nje nastupiti.

Djevojke iz Cheerleading kluba Lana iz Zagreba na Supertalent su se prijavile kako bi pokazale ono što vole i u čemu su izvrsne. Njihova polufinalna točka bit će inspirirana događajima iz škole.

Violonistica Natalija Stanisavljević, prema sudu žirija, 'rubno' je prošla u polufinale, a hoće li ih ovoga puta, prema njihovoj želji, uspjeti demantirati, ostaje nam za vidjeti.

Osnovane su prije nešto više od godinu dana, a već su u polufinalu Supertalenta! Plesačica iz grupe Flamenco Split šire pozitivan plesni stav te, kako kažu, podižu razinu umjetničkog pristupa.

Kako je biti pobjednik Supertalenta već je jednom okusio plesač Jernej Kozan u slovenskoj verziji showa, a hoće li mu to poći za rukom i kod nas ne propustite doznati večeras od 20 sati na Novoj TV.

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju