Počasni gost u jedanaestoj, predfinalnoj epizodi bit će pulen prve sezone showa, David Vurdelja, poznat kao Baby Dooks, koji je zahvaljujući svom umijeću transformiranja zabavljao miljunski auditorij pred malim ekranima te dospio u samo finale prve sezone.

Ove nedjelje natjecatelji showa 'Tvoje lice zvuči poznato' imat će posljednju priliku pokupiti od žirija što bolje ocjene i tako se plasirati u finale druge sezone showa. Uzbuđenje među natjecateljima raste, a jednak trend može se primijetiti i kod gledatelja. Posljednja epizoda showa bila je tako ujedno i najgledanija epizoda ove sezone. Uz fantastične transformacije protekle nedjelje bilo je u prosjeku nešto više od 826 tisuća gledatelja, a emisija je ostvarila 42,9 posto udjela u gledanosti.

Počasni gost u jedanaestoj, predfinalnoj epizodi bit će pulen prve sezone showa, David Vurdelja, poznat kao Baby Dooks, koji je zahvaljujući svom umijeću transformiranja zabavljao miljunski auditorij pred malim ekranima te dospio u samo finale prve sezone. „Bit ću dobar kao i uvijek. Okrutan, ali ispravan!“ izjavljuje Baby Dooks uoči svog žiriranja u showu.


U drugoj epizodi prošle sezone, Baby Dooks je imao za zadatak utjeloviti Marinu Perazić, a sada će sa smješkom na licu s mjesta žirija promatrati Dušana Bućana u toj ulozi, koji će izvesti njezinu poznatu pjesmu 'Kolačići'. Kako kaže, ne razmišlja nadmašiti Dooksovu izvedbu. „Ja namjeravam samo biti svoj!“ dodao je Dušan, a hoće li uspjeti zasjeniti prošlogodišnju izvedbu Baby Dooksa i kakvu će mu on ocjenu dati, ostaje nam vidjeti.


Osim Marine Perazić i Shakira će se ponovno pojaviti na pozornici showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Zanosnu Kolumbijku utjelovit će Renata Sabljak koja je priznala da ju najviše muči Shakirino mlaćenje kose. Prisjetit ćemo se tako njezinog velikog hita 'Whenever, Wherever', a na gledateljima je da procjene tko je bolja Shakira – Retata Sabljak ili Andrea Andrassy iz prošle sezone.


Barbadošku pjevačicu Rihannu utjelovit će Ivana Marić koja jedva čeka popeti se na pozornicu. „To ću s guštom odraditi. Mislim da će ovo biti psihički oporavak od ovih muških uloga.“ sa smješkom će Ivana koja će nastupiti s pjesmom 'Umbrella'. „Ja ne pristajem na ništa menje nego senzacionalno!“ , dodaje.


Obzirom na velik broj obožavatelja Justina Biebera, pred Majom Šuput bit će poprilično velik izazov, a zasigurno jedan od zanimljivijih momenata sljedeće epizode bit će transformacija Luke Bulića koji će utjeloviti upravo Maju Šuput! „Ja sam mislio da je meni zabavno u životu, ali bome što je Maji Šuput zabavno!“ osvrnuo se Luka na svoj sljedeći natup koji se s nestrpljenjem očekuje. Maja Posavec vraća se u osamdesete, koje su joj, kaže, srcu drage, a ovoga puta pretvorit će se u seks ikonu Kim Wilde. Zanimljiv će biti i nastup Saše Lozara, kojemu transformacije u žene idu kao od šale. Aretha Franklin bit će njegov sljedeći izazov, a nastupit će s pjemsom 'Respect' koju opisuje kao himnu emancipiranih žena. “Da mi takva dođe u ured i kaže da hoće rescpect, rekao bih evo, koliko hoćeš!“ kazao je Saša.

Ivan Šarić, kojemu inače mrsko padaju transformacije u ženski spol, a koje pak gledatelje iskreno nasmiju, ovoga puta veseli se svojoj transformaciji u Shaniau Twain s pjemsom 'Man I Feel Like A Woman' i dodaje: „Drago mi je da mogu biti Shania Twain. Volim kraljice, ne princeze.“

Ne propustite pogledati uzbudljivo predfinale showa i saznati kojih četvero natjecatelja ulazi u finale druge sezone showa Tvoje lice zvuči poznato!


Više informacija potražite na službenoj stranici showa te na društvenim mrežama:
o Službena stranica
o Facebook
o Twitter
o Instagram

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju