Deset kandidata predstavilo se u trećem nastavku audicija.

Nedjeljna večer u Supertalentu donijela je na pozornicu deset novih nastupa i mnoga izennađenja. Imali smo prilike vidjeti nastupe koji su oduševili, zapanjili pa i rasplakali žiri, a i publika je na svoj način dala podršku svakom nastupu. 

Pogledajte kratki pregled svih nastupa treće epizode te u anketi dajte glas onome tko vas je najviše oduševio svojim nasupom. 

Quiz Maker - powered by Riddle

 

 

Pozitivne komentare i prolazne glasove žirija izmamio je Denis Dejanović koji je na Supertalentu priredio pravi vatreni spektakl.18-godišnji Nemanja Pejčić došao je na Supertalent da pokaže viši nivo freestyle nogometa, a sudeći po komentarima žirija to mu je i pošlo za rukom.

Veliko iznenađenje na pozornicu donijela je 17-godišnja Ivana Dugonjić iz Banja Luke koja je svojom pozitivnom energijom potpuno osvojila članove žirija, a onda ih je i raznježila emotivnom izvedbom Adeline pjesme 'To Be Loved'. 

Svojim glasom oduševio je i Kristijan Crnica iz Slovenije koji je otpjevao sporiju verziju kultne pjesme 'Take On Me' koja je članove žirija podigla na noge.

Simpatični 13-godišnji zaljubljenik u ples Leon Grgić pokazao je da čak i bez partnerice u plesu može osvojiti četiri prolazna glasa žirija. Članice Plesno-gimnastičkog kluba Flik Šenkovec svojom su acro dance koreografijom uspjele rasplesati čak i Franu i Igora koji su ih pratili iz backstagea, a impresionirale su i članove žirija koji su ih nagradili s četiri prolazna glasa.

Ogromnu količinu pozitivne energije na pozornicu Supertalenta donijele su članice skupine Chicas iz Slovenije koje inače sviraju slovensku narodnu glazbu, a hrvatsku su publiku podigle na noge hitovima Doris Dragović i grupe Magazin te izborile četiri prolazna glasa. Neviđeni show i iznenađenje, koje se moglo vidjeti i na licima članova žirija, izazvala je Wendi Superstar koja je u ritmu glazbe izvela nezaboravan ples grudima.

U trećoj audiciji vidjeli smo i dva nastupa koja nisu uspjela ostvariti dovoljan broj glasova za prolaz u idući krug natjecanja. Yogmani Kafle, koji se u Hrvatsku preselio iz Nepala, svojom izvedbom pjesme 'Da je sreće bilo' pjevača Željka Bebeka nije uspio osvojiti žiri, a nedovoljan broj glasova dobio je i August Popijač iz Kumrovca čiji plesni pokreti nisu bili dovoljni za prolaz.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju