F&B acrobatics izut će žiri iz cipela svojim vratolomijama!

 Nakon što je prva epizoda najpopularnijeg showa na svijetu osvojila gledatelje, ove nedjelje gledatelje očekuje još uzbudljivija epizoda Supertalenta. Vidjet ćemo brojne glazbenike, pjevače i plesače koji će oduševiti žiri, ali i one čiji nastup im se nikako neće svidjeti.

Zapanjujući nastup osigurat će dvojac iz Ljubljane, Filip Kržišnik i Blaž Slanič, pod natjecateljskim imenom kao F&B acrobatics. „Došli smo napraviti neko ludilo. Mi smo talenti, akrobati, gimnastičari, penjemo se, radimo sve ekstremne sportove i tu smo da pokažemo nešto novo! Ovo što mi radimo, ne može se raditi kod kuće! Pazite se!“ tvrde dečki te kažu kako je treniranje njihov život i dodaju: „Volimo izazove, biti kreativni i zabavljati se. Točka koju pripremamo bit će ludilo. To bi mogli objasniti kao spoj ljudskih tijela i moderne tehnologije''. Njihov nastup izazvat će ovacije publike, a žiri će potpuno ostaviti bez teksta. „Ovo je suludo, van svake pameti!“, oduševljeno će komentirati žiri.

U drugoj epizodi Supertalenta vidjet ćemo i nastup četrnaestogodišnjeg Angela Šveca, čiju smo stariju braću Street Brotherse pratili u prošloj sezoni. Angelo će, kao i njegova braća, prezentirati elemente streetworkouta na pozornici Supertalenta i ostaviti žiri u čudu. „Ja mogu raditi neke stvari koje moja braća ne mogu!“ otkriva Angelo koji se nada da će dogurati dalje od svoje braće u prošloj sezoni showa.

Kako bi mu pružio maksimalnu podršku, stariji brat Daniel bit će mu pratnja u backstageu, a Martina, sjetivši se nastupa njegove braće, pozvat će i brata na pozornicu, kojega će potom Maja zamoliti da skine majicu i pokaže svoje trbušne mišiće.

Što nas sve očekuje u drugoj epizodi, ne propustite doznati ove nedjelje u 20 sati na Novoj TV!

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju