Sami izrađuju kostime, tijekom nastupa rade animacije i plešu u mraku. Ove Supertalent genijalce želite upoznati.

Light show na pozornici Supertalenta vidjeli smo zahvaljujući plesnoj skupini Atomi! Njihova skupina broji četiri člana i jednu članicu, a sami si izrađuju kostime. 


 

Patrik, Erik, Dominik, Jakob i Petra dolaze iz okolice Zagreba. Najmlađi član grupe ima dvanaest, a najstariji petnaest godina. Svaki dan poslije škole plešu i treniraju. 

Sve pokrete koje izvode naučili su sami. Jako su motivirani i predani stalnom treningu. Najstariji član Patrik je vođa grupe, on dizajnira kostime, kreira koreografiju, pjeva i motivira cijelu skupinu.

Kažu kako na dan imaju dvije probe, jedna je ujutro i bez kostima je dok je druga navečer. Tada uključuju svjetleće rekvizite. 

''Do sada smo nastupali, ali nikada s ovom koreografijom. Mislim da će žiri biti ugodno iznenađen'', rekli su nam oni, a tako je i bilo. ''Svaka vam čast, bravo!'', rekao im je Janko, a Maja je dodala: ''Ideja je fenomenalna, vi ste ekipa iz snova!''

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju