Posljednjih desetero polufinalista ove će nedjelje pokušati uskočiti u zadnji vlak za finale Supertalenta!

Posljednjih desetero kandidata od TOP 50 natjecatelja koji su zbog svog iznimnog talenta odabrani u polufinale od strane žirija, ove nedjelje borit će se za ulazak u finale showa.

Posljednja emisija donijet će mnoštvo zabave, adrenalina te jakih emocija, a samo oni najbolji osvojit će srca gledatelja i plasirati se u samu završnicu Supertalenta.

Ove nedjelje vidjet ćemo i posljednji zlatni gumb, akrobatsku skupinu Dunking Devils koji ovoga puta obećavaju donijeti pravi spektakl.

Vesela ekipa iz grupe Dunking Devils dolazi iz Slovenije, a na Supertalentu su se predstavili akrobatskom košarkom te svojim vratolomijama toliko oduševili voditelje da nisu mogli propustiti priliku pritisnuti im zlatni gumb. Za polufinale pripremaju nešto još bolje, veće i zanimljivije!

Adrenalinski nabijen nastup osigurat će i cirkuske artistice iz skupine Vertigo Variete koje uživaju u mogućnosti da nešto opasno spoje s nečim estetskim, a njihov talent su akrobacije u zraku. 

Ne propustite posljednju polufinalnu emisiju Supertalenta ove nedjelje i doznajte tko će se još pridružiti finalistima šeste sezone!

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju