Oni su zgodni, mišićavi i jaki, a njihova točka sve će zapanjiti – upoznajte Street workout Rugvica!

Prva emisija uživo pete sezone Supertalenta donosi pregršt zanimljivih nastupa naših polufinalista. Jedni od njih koji će nastupiti u prvoj emisiji uživo su i Street workout Rugvica


 

Na audicijskom nastupu bilo ih je četiri, a u polufinale su doveli pojačanje! Posvećeni su treninzima tako da vježbaju svaki dan po nekoliko sati, a rezultati su očigledni. 

Do sada su nastupali na brojnim natjecanjima na kojima su se plasirali među najbolje. U ovoj su ekipi dva brata Luka Šimić koji ima 18 godina i Mateo koji ima 15.Trenutnu formaciju čine još Alen Ros, Ivan Brezarić i Benjamin Vogt.  

Ekipno se jako dobro slažu, a Luka i Mateo rekli su kako su jedno drugom velika podrška. ''Često se dogodi da nam se ne da ići na treninge, međutim, dogovorimo se da ćemo nakon partije igrica trenirati i tako i bude. Na kraju se dogodi da treniramo kasno navečer, pa nam se teško ujutro ustati na posao'', rekli su nam.

Ovi dečki ne žive svi u istom gradu, pa im je problem uskladiti zajedničke treninge, no, unatoč tome pripremaju sjajan nastup. ''Očekujte svašta!'', poručili su.  

Što nas sve čeka u prvoj polufinalnoj emisiji Supertalenta i kako će se snaći naši kandidati u nastupima uživo ne propustite doznati već sutra od 20 sati na Novoj TV

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju