Djevojke iz Centra plesa Split izvele su nastup kakav od njih nismo očekivali, odmaknule su se od očekivanog...

Prekrasne i atraktivne djevojke iz Centra plesa Split u ručno izrađenim impozantnim kostimima pokušale su osigurati ulaznicu i finale Supertalenta.


 

Na audicijskom nastupu bilo je njih četiri promjena koja se dogodila u polufinalu što su jednu djevojku zamijenili, no srećom druga je došla na njeno mjesto. Sada su se odmaknule od svih očekivanja koja su bila usmjerena ka njima kao što su trbušni ples, samba i slično te su nastupili s nečim modernijim i suvremenijim.

''Ne plešemo više sambu ni ništa slično. Sada plešemo moderni balet, ali kostimi ostaju jednako atraktivni'', ispričale su nam ove vesele djevojke i objasnile koreografiju. ''Polina Mytko ima svoj orijentalni solo na koji se mi nadovezujemo''.

Ove djevojke svjesne su velikih očekivanja koja su pred njih stavljena i pokušale su ih opravdati. Jesu li uspjele u tome?

Jesu li opravdale zlatni gumb?

glasova:

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju