Twerkanje, striptiz, akrobacije, imitacije… Sve ćete to gledati u večerašnjem Supertalentu.

Druga epizoda pete sezone Supertalenta bit će i više nego zanimljiva. Od glazbenica anđeoskih glasova, preko jakih muškaraca i razbijača, pa sve do plesačica i plesača o koji će vas zapanjiti. 

Lucijan, Tibor, Erik i Nino članovi plesne skupine Step by Step, a nastupit će pod nazivom Step boys. Pokazat će kako se step i akrobatika mogu uklopiti. Treniraju šest do osam godina, kako koji, a tjedno znaju imati i preko četiri višesatna treninga. 

Za ovu točku pripremali su se nakon što su svaki sa svojim partnericama polučili sjajne rezultate na svjetskom i europskom natjecanju u stepu. Smatraju kako step postaje sve više popularan u Hrvatskoj.''Često se prikazuje u filmovima i na različitim natjecanjima pa je i to doprinijelo upoznavanju široke publike sa ovakvim stilom plesa'', rekli su nam dečki. 

Osamnaestogodišnjakinja iz Vukovara Sarah Seifert na pozornici Supertalenta priprema pravo iznenađenje. Predstavit će se plesom, iako po početku njenog nastupa to nećemo moći niti naslutiti.

Sarah je ovaj vid plesa otkrila na internetu prije četiri godine i odmah se zaljubila u to. Sama uči i nije išla u plesnu školu. ''Uvijek je dobrodošlo da ima netko tko će ti pomoći, ali ja sam sam svoj majstor i kada dođem do cilja do kojeg sam željela doći moći ću biti zahvalna samo sebi i nikom drugom. Nekim sam dijelom zadovoljna i sretna zbog toga'', ispričala nam je

Plesnom točkom predstavit će se kandidat umjetničkog imena Princ George. Za sebe kaže da je pravi hit u Grčkoj, te da njegovi video zapisi na internetu borje milijunske preglede.

Hoće li i naš žiri imati takvo mišljenje vidjet ćemo večeras od 20 sati u novoj epizodi Supertalenta na Novoj TV.


 

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju