'Ja nisam ovo nikad vidjela u svom životu, a vidjela sam svašta', bio je komentar zapanjene Maje.

Renata Grunwald dolazi iz Zagreba. Trenutno pohađa studij novinarstva i odnosa s javnošću, a pjevanjem, s kojim se predstavila na Supertalentu, se bavi cijeli život.


 

U njenoj smo verziji čuli pjesmu ''Ima jedan svijet'' od Stijena. Renata nije pohađala glazbenu školu ni tečajeve pjevanja, no njezin je glas jednostavno opak! Kako kaže, to joj je obiteljska crta jer joj je tata bivši DJ, a mama joj također pjeva.

''Ja nisam ovo nikad vidjela u svom životu, a vidjela sam svašta. Ti si do refrena zvučala tako da smo se ja i Martina pogledala kao waaau, kako divno djevojka pjeva, a onda se dogodio refren i u tebe je ušlo nešto. Ti si promijenila boju glasa, kao da se nešto desilo u tebi.'', započela je Maja.

''Ti imaš strahovito snažan glas, a kad kažem snažan, mislim da tonac koji radi kod nas da te mrzi, eksplodirali su mu monitori. Kad pjevaš tako glasno, moraš poznavati dinamiku pjevanja'' poručila joj je Maja.

Janko je kazao kako mu je na početku bilo lijepo, a kasnije se prestrašio, dok joj je Martina uz komentar dala i savjet: ''Ja sam isto kao i Maja u par navrata bila prestrašena. Problem ove izvedbe nije nužno u vokalu koji je zaista moćan, kojega kontroliraš dok kontroliraš svoje emocije. To je nešto što se itekako da promijeniti, ali ako želiš promijeniti onda se kreni kvalitetno vokalno školovati jer glasurdu imaš!''.

 

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju