Motori, šljokičasta odjevna kombinacija i orijentalni ples samo su dio onoga što smo vidjeli.

Vjekoslav Didović u svom je nastupu spojio nespojivo. Najprije se na pozornici pojavio na motoru uz pozadinsku pjesmu ''Born to be wild''. Potom je sišao s motora, skinuo jaknu i naočale te počeo sa svojom pravom točkom. 

Vjekoslav je plesač trbušnog orijentalnog plesa koji se time bavi već desetak godina. Njegov nastup začudio je žiri pa je Davor Bilman komentirao kako mu neke stvari nisu jasne i od kud motor u cijeloj priči. '' Moji roditelji su vojnici i bajkeri i rekli su da nikad neću sjesti na motor pošto sam uvijek kopao cvijeće, šio kostime i plesao trbušni, pa evo da im dokažem ga ne znam upaliti, ali znam sjesti na njega''. 

Za takvo je objašnjenje dobio veliki pljesak publike, no potom su uslijedili ne tako bajni komentari. ''Nekako mi nije sjelo, ali vidim rad, posvećenost i vidi se da uživate'', poručio mu Janko, a Martina je komentirala: ''Ja volim spoj nespojivog. Do trenutka s bakrenim plaštem sam promatrala s iznenađenjem samu tehniku nečega što ne poznam, međutim, desilo se ništa''.

Tijekom same izvedbe Martina je pritisnula crveni gumb. Davor Bilman na veliko čuđenje dao je kratko i jasno ''DA'' kao i Janko koji je u sljedećem nastupu htio vidjeti nešto više, no Maja Šuput je presudila. ''Nemojte se ljutiti, ali ovo je apsolutno ''NE''.

Kakvi će biti nastupi, a i komentari našeg žirija ne propustite pogledati, a za više informacija i detalja Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju