Glumac Velibor Topić utjelovit će bivšeg Tominog šefa u zagrebačkoj policiji.

Velibor Topić, proslavljeni glumac s međunarodnom karijerom, poznat po ulogama u filmovima ''Robin Hood'', ''London Boulevard'' i ''Kingsman: Tajna služba'', ulazi u najgledaniju domaću dramsku seriju ''Čista ljubav''.

Gledatelji ga mogu vidjeti i već u današnjoj epizodi serije, a utjelovit će bivšeg Tominog šefa u zagrebačkoj policiji. Dominik je proračunat, ciničan, sposoban, ali i opasan protivnik. Je li upravo ovaj policajac na visokoj funkciji s umom i karakterom kriminalca, glavni razlog Tomina otpuštanja iz policije, tek ćemo saznati u novim nastavcima serije.



Velibor o svom liku kaže: ''Taj će lik uvesti dosta drame, dosta afera. Upravo je ovakve karaktere, negativce, poznati glumac najčešće glumio tijekom svoje karijere. Mislim zbog sebe i zbog mog izgleda. Ja vjerujem da je to zbog toga.''

Što je još sve poznati bosanskohercegovački filmski, televizijski i kazališni glumac otkrio novinarki Dijani Kardum, gledatelji imaju priliku saznati u današnjem IN magazinu.

Ne propustite uzbudljive epizode serije 'Čista ljubav' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.









 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju