Atraktivna Katarina Baban u prvoj epizodi oduševila nas je svojim glasom i stasom u liku Shakire! Što li sprema za drugu epizodu?

Nakon što smo je vidjeli u provokativnom izdanju Katarina Baban u drugoj epizodi showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' postaje muškarac u odijelu, ali jako rasplesani muškarac!

Katarina postaje Ricky Martin, a za svoju prvu mušku transformaciju kaže kako ju je jedva čekala: ''Najviše se veselim protetici i nadam se da ću biti lijepi muškarac jer je Ricky jedan prekrasan muškarac tako da se tome veselim i sve mi je to fascinantno''.

Što se tiče latino primjesa ova je glumica i dizajnerica usporedila Ricky Martina sa Shakirom: ''Jedva sam čekala mušku transformaciju iako je to sklizak teren jer su i on i Shakira tu negdje zbog latino đira. On mi je senzualni latino lover. Nadam se da će biti odlično i da ću skinuti njegovu zaraznu energiju'', ispričala je.

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju