Šesta epizoda nije mogla bolje početi!

Sada već treći put zaredom gljiva Luciana ostavlja u sunčanom Splitu. Prvo je postao njegov idol Severina pa je postao legendarni Siniša Vuco i sada je na red došao jedan i jedini Dino Dvornik. Martina je na probama izjavila da Luciano u sebi ima dašak Dine, a Luciano se najviše plašio hoće li uspjeti sve kvalitetno otpjevati uz koreografiju. Vidjeli smo da se je bome vježbao te kao iz šale odradio zadatak!

 

„Ti si to otpiva onako iz srca i duše i to se vidjelo na tebi. Mislim da si ti za uvod napravio najbolju stvar – počeli smo s najbolji“, komentirao je Enis.

„Evidentno je Luciano da se ti iz nedjelje u nedjelju tako dobro zabavljaš… Ti si meni sjajan iz emisije u emisiju“, izjavio je Mario.

„Osim što je definitivno velika istina da zaista iz emisije u emisiju rasteš, vidi se da sve više i više uživaš. I mi sve više i više, a siguran sam i publika, uživamo u tebi“, rekao je Goran.

„Toliko si dostojanstveno iznio ovaj lik Dine Dvornika da ti svaka čast na tome. Jako je teško donositi lik i djelo nekoga tko više nije među nama“, kazala je Minea.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju