Iako je bio više žena, nego muškarac, ovo je Lucianova najdulja kosa do sada

Luciano i za petu epizodu ostaje u Splitu, ali iz svojeg idola Severine prelazi u Sinišu Vucu. „Vuco je religija“, objasnio je Luciano, a za ovu je transformaciju imao tešku pripremu. Martina mu je na probama dozvolila da cijelu pjesmu otpjeva samo jednom, a uz sve je i dnevno jeo kilogram janjetine, našalio se Luciano. Je li do janjetine ili do nečega drugoga, ali je Luciano posve ušao u lik Siniše Vuce!

 

„Šta ću kazat, nego dragi, mladi kolega, glas je zvučao upravo kao moj, al u jutarnjim satima“, komentirao je Siniša Vuco koji je putem videopoziva iznenadio Luciana.

Minea se prisjetila trenutka kada je ona također morala imitirati Vucu u TLZP-u. „Ti si danas to iznio na jedan svoj energičan, poseban način. Evo Vuco je rekao da je zadovoljan, pa tko smo mi da kažemo da nismo“, poručila je Lucianu.

„Ali stvarno si ti s ovom napravio zasad ja mislim najbolju svoju izvedbu“, zaključio je Enis.

„Ti imaš tako jednu zaraznu energiju… Ja sam siguran da će ova tvoja energija itekako zarobiti sve one koji nas večeras gledaju“, poručio je Mario.

„Ne bi rekao da je ovo samo najbolji tvoj nastup, mislim da je ovo među pet-šest najboljih nastupa uopće do sada“, izjavio je Goran.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju