Sjajnim nastupom kao Jelena Rozga Katarina Baban osvojila je simpatije publike i žirija, no je li to njen najbolji nastup?

''One su iste!'', ''Predobra maska! Vrh'', bili su neki od komentara na društvenim mrežama za nastup Katarine Baban koja je utjelovila Jelenu Rozgu.


Katarina je pjevala čak dvije pjesme pa smo tako u njenoj izvedbii čuli Rozgine hitove ''Gospe moja'' i ''Dobitna kombinacija''.

Njen nastup nikoga nije ostavio ravnodušnim pa čak ni samu Jelenu Rozgu koja ju je u studio došla iznenaditi. Jelena je oduševljeno rekla kako je skinula njene pokrete i mot, a čak nam je otkrila i jednu tajnu!

U prvoj epizodi showa ''Tvoje lie zvuči poznato'' također smo vijdeli Katarinu u provokativnom, ali jako odmjerenom nastupu. Tada je utjelovila latino divu Shakiru s pjesmom ''Chantaje''.

''Šok! Bila si odlična. Shakiru se može iskarikirat, no ti to nisi'', komentirao je Saša Lozar po završetku njenog nastupa.

Nas zanimaju vaši komentari! Koja vam je ženska transformacija ove prelijepe glumice bila bolja?

Katarina mi je bila bolja kao...

glasova:

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju