Još se nisu slegnuli svi dojmovi sjajnih transformacije nove osmorke koja će nas iz tjedna u tjedan zabavljati i uveseljavati svojim novim izvedbama.

Nedjeljna epizoda showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' najavila je kako se zabava za cijelu obitelj vraća na mane ekrane. Uz nove kandidate dobili smo i novi žiri što je najavilo odličan start.

U prvoj ovosezonskoj emisiji vidjeli smo lijepu glumicu Katarinu Baban u ulozi kolumbijske pjevačice Shakire. Katarina je izvela pjesmu ''Cantaje'', a o događaju nakon njenog nastupa još uvijek se priča!

 U provokativnom izdanju Katarina je izvela dojmljiv koreografski, scenski i pjevački pothvat, a komentari žirija nisu izostali. Saša Lozar joj je poručio kako je bila odlična i dodao: ''Shakiru se može iskarikirat, no ti to nisi''.

No, Katarina nije jedina natjecateljica koja je u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' utjelovila ovu kantautoricu. Svaka je sezona imala svoju predstavnicu. U prvoj je to bila Andrea Andrassy, u drugoj Renata Sabljak, u trećoj Lana Jurčević, a u četvrtoj sezoni Shakirin je lik utjelovila Nives Celzijus.

Kao i Katarina Baban, Lana Jurčević za svoju je prvu transformaciju dobila Shakiru,a nas zanima čiji vas se nastup više dojmio!

Koji vam se nastup više svidio?

glasova:

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju