Još se nisu slegnuli svi dojmovi sjajnih transformacije nove osmorke koja će nas iz tjedna u tjedan zabavljati i uveseljavati svojim novim izvedbama.

Nedjeljna epizoda showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' najavila je kako se zabava za cijelu obitelj vraća na mane ekrane. Uz nove kandidate dobili smo i novi žiri što je najavilo odličan start.

U prvoj ovosezonskoj emisiji vidjeli smo lijepu glumicu Katarinu Baban u ulozi kolumbijske pjevačice Shakire. Katarina je izvela pjesmu ''Cantaje'', a o događaju nakon njenog nastupa još uvijek se priča!

 U provokativnom izdanju Katarina je izvela dojmljiv koreografski, scenski i pjevački pothvat, a komentari žirija nisu izostali. Saša Lozar joj je poručio kako je bila odlična i dodao: ''Shakiru se može iskarikirat, no ti to nisi''.

No, Katarina nije jedina natjecateljica koja je u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' utjelovila ovu kantautoricu. Svaka je sezona imala svoju predstavnicu. U prvoj je to bila Andrea Andrassy, u drugoj Renata Sabljak, u trećoj Lana Jurčević, a u četvrtoj sezoni Shakirin je lik utjelovila Nives Celzijus.

Kao i Katarina Baban, Lana Jurčević za svoju je prvu transformaciju dobila Shakiru,a nas zanima čiji vas se nastup više dojmio!

Ankete

(6732) Koji vam se nastup više svidio?

Prikaži rezultate Ukupno489

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju