Iako se od brzog ritma očekuje da nas podigne na noge, njezin nastup u takvom tempu iznjedrio je čiste emocije i predivne komentare.

Finalistica Vanessa Jakac osim publike u jučerašnjoj emisiji Supertalenta oduševila je žiri. Ova svestrana djevojka govori pet jezika i svira pet instrumenata, ali harmonika je nešto u čemu se sto postotno pronalazi!



 

Ova Istrijanka na pozornicu je stala u slovenskoj narodnoj nošnji, a tema je bio cirkus u koji smo rado poželjeli otići. Vanessa je izvela mash up čak tri slovenske pjesme. Riječ je o polkama, a jedna je simboličnog naziva ''Frajtonarca je prava stvar'' skladatelja Boštjana Konečnika.

''Moji osjećaji su podijeljeni između jako dobrih i oduševljena. Nisam nikad vidio da netko svira harmoniku i uz to izvodi toliko pokreta!'', oduševljen je bio Davor.

Maja je komentirala: ''Moram primijetiti da si smislila sjajan scenski nastup. Ti si strahovito vesela, širiš tu pozitivnu vibru, ti si prava dušica koja treba biti na Supertalentu!''

Janko je priznao da je i dalje njezin veliki obožavatelj, a Martina joj je poručila: ''Ja mislim da je tebi harmonika samo jedan kanal za kanalizaciju tvog talenta. Tvoj supertalent je radost življenja i postojanja, i hvala ti na tome!''

Kada je u zaršnici polufinalne emisiji došlo vrijeme za glasovanje stvari su bile ovakve. Adna Šestić osvojila je najveći broj glasova gledatelja te se tako plasirala direktno u finale, a po glasovima gledatelja slijedili su Vanessa Jakac i Niko Žiher. No, žiri je odlučio da u finalu žele gledati harmonikašicu Vanessu!

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju