Ryan Gosling i Michelle Williams temeljito su se pripremali za uloge

Neposredno prije početka snimanja filma "Tužna veza", redatelj Derek Cianfrance rekao je Michelle Williams kako ga više ne zanima pridržavanje scenarija nego kako želi da ona i njen filmski partner Ryan Gosling improviziraju zajedničke scene.
To je uznemirilo Williams, a Gosling je pak rekao da mu ne smeta improvizacija jer je svakako imao problema s pamćenjem svog teksta.



Cindy (Michelle Williams), Dean (Ryan Gosling) i Frankie (Faith Wladyka) zapravo su, kako bi se što bolje pripremili za uloge, trideset dana živjeli zajedno u unajmljenoj kući u Pennsylvaniji tijekom snimanja filma.  
Borili su se sa svakodnevnim stresom dijeljenja kupaonice i pranja posuđa tri puta dnevno. Njihov proračun namirnica temeljio se na Deanovoj plaći soboslikara i Cindyne plaće kao medicinske sestre. Ukupno je to bilo 200 dolara svaka dva tjedna.

Tijekom snimanja scena svađa, redatelj Cianfrance davao je upute Michelle i Ryanu pojedinačno, bez međusobnog znanja, kako bi stvorio veću napetost između Deana i Cindy.

Ovo iskreno i emocionalno svjedočenje prati Deana i Cindy, bračni par koji provodi noć odvojeno od svoje kćeri pokušavajući spasiti posrnuli brak. Prisjećaju se romantičnih početaka veze prije šest godina, ali se i suočavaju s boli koja nastaje kad ljubav izblijedi, a obećanja ostanu neispunjena.

Inspiracija za film bio je razvod roditelja redatelja Dereka Cianfrancea kada je imao dvadeset godina. Bio je toliko shrvan da je želio snimiti film koji će mu pomoći da shvati kako je veza započela i završila.

Film "Tužna veza" ne propustite pogledati u petak na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju