Frano i Igor su odlučili ovoj trojici braće stisnuti zlatni gumb!

Trio Šubarić je glazbena skupina koju čine tri brata blizanca (trojke) Tomislav, Adrian i Gabriel. Zlatni dečki odlaze direktno u polufinale showa zahvaljujući svom nevjerojatnom talentu te Frani i Igoru koji su prepoznali njihov ogroman potencijal. "Supertalent show gledamo godinama. Maštali smo kako ćemo i mi jednoga dana nastupiti u njemu. Odlučili smo se prijaviti kako bi gledateljima pokazali našu ljubav prema glazbi i ispunili svoj san o nastupu na pozornici Supertalenta.", rekla su braća.

U glazbenu školu krenuli su s 9 godina. Mama im je imala jedan stari sintesajzer koji nije imao ni sve tipke, a nakon upisivanja glazbene škole su primijetili da je u sviranju sintisajzera i klavira ogromna razlika. Sada sviraju klavir samostalno sa svoje tri profesorice, ali i zajedno - šesteroručno. Po tome su, koliko znaju, jedinstveni. Kažu da je klavir njihov kućni ljubimac, a hrane ga sviranjem. Kod kuće imaju 3 klavira tako da mogu sva trojica vježbati. Izmjenjuju se na njima jer je jedan akustični, a dva su električna. Na pozornici Supertalenta su pokazali ozbiljno dobru uvježbanost.

"Dugo smo se pripremali za nastup na Supertalentu. Nadali smo se da će se naš nastup svidjeti žiriju, a priželjkivali smo četiri DA. Prije nastupa bili smo uzbuđeni i osjećali smo tremu. Zahvaljujući divnim i duhovitim voditeljima Igoru i Frani, opustili smo se. Kada smo sjeli za klavir i počeli svirati, trema je potpuno nestala, a mi smo uživali na predivnoj pozornici. Zadovoljni smo našim nastupom i ne bi ništa promijenili. Nakon nastupa svi smo bili oduševljeni. Dobili smo pozitivne komentare od žirija i voditelja. Roditelji su bili presretni i ponosni na nas i naš nastup.", otkrila su složna braća.

Tomislavu, Gabrielu i Adrianu uzori su im njihovi roditelji i profesori koji ih uče svirati, a od glazbenih velikana štuju: Mozarta, Beethovena i Schuberta, ali vole i crkvene skladbe. Kada sviraju, to im je najbolji odmor, a voljeli bi i u budućnosti svirati zajedno. Prvi su u svojoj obitelji koji se bave glazbom. Uvijek su jednako odjeveni i to jako vole. Sva trojica žele biti pijanisti i/ili profesori klavira kada odrastu. Imaju posebnu vezu i osjećaju jedan drugoga što im pomaže i u sviranju. Teško ih je razdvojiti - ono što radi jedan, tako radi i drugi i treći. 

Propuštene epizode nove sezone "Supertalenta" pogledajte besplatno OVDJE!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju