Ana Zaninović otkrila nam je sve detalje!

Obitelj i prijatelji bili su gosti našim zvijezdama u petoj emisiji "Plesa sa zvijezdama". Imali smo prilike vidjeti sjajne koreografije i trenutke za pamćenje u svakom nastupu. Ana Zaninović i njen mentor Mario Ožbolt imali su pomoć Anine sestre blizanke Lucije. 

Mariu je jako drago što je plesao sa sestrama, a kroz tjedan priprema s njima mu je bilo jako zanimljivo. Nakon sporta u kojemu se nisu zajedno borile, sad su imale priliku zajedno se boriti na plesnom podiju. Ana, Lucija i Mario na plesnom su podiju izveli opasni tango. 

Nakon izvedenih koreografija gosti su odlazili do Tamare, a plesni parovi do Igora čuti komentare i ocjene žirija. Tako su i nakon njihovog nastupa članovi žirija uputili komentare obraćajući se Mariovoj partnerici, a na kraju je ona otkrila da su komentare uputili krivoj osobi jer je ona Lucija, a ne Ana. Trik zamjene je uspio! Žiri i publika u isti mah su bili i šokirani i oduševljeni. 

"Znala sam ako nas isto našminkaju i obuku da će onima koji nas površno znaju biti problem sa prepoznavanjem. Svi su se većinom koncentrirali na madež koji Lucija ima na čelu, ali onda sam i ja dobila madež i onda je nastala situacija gdje smo varale sve u studiju – meni najdraži dio. Nisam se bojala da će žiri prepoznati jer sam i samu sebe u nekim trenucima zbunila, čak ni moj Toma nije znao da je kod žirija bila Lucija", otkrila nam je Ana sve detalje vezane za trik.

Prisjetimo se njihovog nastupa.

Nakon posljednje epizode showa 'Ples sa zvijezdama', gledatelji su dobili priliku i sami sudjelovati u nastajanju nadolazeće šeste emisije tako što su ispunjavanjem ankete na web stranici Nove TV i DNEVNIK.hr aplikaciji birali plesne stilove i pjesme za iduće nastupe natjecateljskih parova. Unatoč kratkom vremenskom periodu koji su gledatelji imali za glasovanje, od kraja emisije u nedjelju navečer do 9.00h idućeg jutra prikupljeno je preko 60 tisuća njihovih glasova, a natjecateljima će ovaj tjedan biti posebno izazovan i uzbudljiv s obzirom na to da su i sami tek tada doznali koje će plesove izvoditi u nedjelju.

Prema rezultatima ankete, Marco Cuccurin i mentorica Paula Tonković ove će nedjelje zaplesati bacchatu uz ritmove pjesme 'Moja malena' izvođača Saše Kovačevića.
Za Taru Thaller i Matea Cvenića gledatelji su odabrali sambu uz Severinin hit 'Moja štikla', a Maju Drobnjaković i Marka Mrkića gledat ćemo u slowfox izdanju uz popularnu pjesmu skupine Laufer 'Budi moja voda'.

Mario Mandarić i Helena Naletilić za nadolazeću emisiju pripremit će tango koreografiju uz pjesmu 'Bad Guy' u izvedbi Vitamin String Quarteta. Prema odabiru gledatelja tango će također zaplesati Dario Zurovec i Helena Janjušević uz pjesmu 'Le femme' izvođačice Barbare Pravi. Koji će se od dva para u samo nekoliko dana uspjeti bolje pripremiti za tango koji su im dodijelili gledatelji tek ćemo doznati.

Novi plesni izazov čeka i Dariu Lorenci Flatz i njezinog mentora Ivana Jarneca koji će u nadolazećoj emisiji plesati rumbu uz senzualne ritmove pjesme 'Entra En Mi Vida' glazbenog dvojca Sin Bandera.
Valcer uz poznatu pjesmu Petra Graše 'Ljubav sve pozlati' izvest će Ana Zaninović i Mario Ožbolt, a živahan i zaigran cha cha cha uz Madonninu megapopularnu pjesmu 'Vouge' zaplesat će Frano Ridjan i Gabriela Pilić.
Za Petru Kurtelu i Damira Horvatinčića gledatelji su odabrali paso doble, a uz 'Smooth Criminal' u izvedbi 2Cellosa zasigurno možemo očekivati još jedan kreativan, zanimljiv i energičan performans.

Pred parovima su završne pripreme za uskrsno izdanje showa "Ples sa zvijezdama". Ovaj tjedan je poseban za naše parove, ali i gledatelje koji postaju peti član žirija. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju