Svi koji žele podržati talente, nasmijati se zabaviti i iznenaditi te doživjeti pravu akciju na snimanju popularnog showa svoje besplatne ulaznice mogu rezervirati već danas!

Produkcijski tim Supertalenta nakon uspješno odrađenih javnih audicija u Splitu i Rijeci, ovog vikenda priprema se za trodnevnu audiciju u zagrebačkom kazalištu Kerempuh.


Mnoštvo talenata stat će na daske pred četveročlani žiri Mislava Čavajdu, Martinu Tomčić, Danijelu Martinović i Maria Petrekovića i pokazati zašto bi baš oni sa svojim talentom trebali biti izabrani u sljedeći krug natjecanja.


Do sada samo vidjeli brojne pjevače, plesače, glumce, imitatore, pantomimičare kao i neke posve neobične talente, a hoće li audicija u Zagrebu iznjedriti još nešto neviđeno što će žiri ostaviti bez daha, tek nam ostaje za vidjeti.


Osim natjecatelja koji će pristupiti audicijama, brojni navijači također su pozvani u Kerempuh ovog vikenda, te svi koji žele podržati talente, nasmijati se zabaviti i iznenaditi te doživjeti pravu akciju na snimanju popularnog showa svoje besplatne ulaznice mogu rezervirati već danas na broj telefona 099/2572-474 ili na supertalent@novatv.hr. Svi zainteresirani talente mogu pratiti na društvenim mrežama putem #SupertalentHR jer sve zanimljivosti o showu donose službene stranice showa na Facebooku i Instagramu.

Pratite Supertalent i na društvenim mrežama:
~ Facebook Supertalent
~ Instagram Supertalent

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju