Za vas smo izdvojili omiljene događaje koje nećete zaboraviti. Glasajte i izaberite najdraži!

Finale omiljene serije nikoga nije ostavilo ravnodušnim. Brojni događaji, likovi i odnosi među njima zauvijek će nam ostati u sjećanju.

Kroz radnju serije smo pratili uspone i padove najdražih likova. S njima smo se veselili, ali i plakali. Iako svatko ima svog najdražeg lika i događaj, za vas smo izdvojili one koji su nas ostavili bez teksta.

Tomina i Sonjina ljubav pobjeđuje sve

Tomo i Sonja su s vremenom razvili odnos pun ljubavi i uzajamng poštovanja. Njihov put do sreće nije bio lagan: prepreke su bile mnogobrojne i često vrlo bolne. Međutim, sve se isplatilo kada je došao trenutak da se zavjetuju pred ljudima koji im najviše znače.

 

Tomo, Sonja i Maša su dočekali trenutke mira i uživanja u zasluženoj sreći i obiteljskoj idili. Pokazali su kako je ljubav najvažnija i kako, na kraju, ljubav uvijek pobjeđuje. Proširili su obitelj novim članom i zaokružili krunu svoje ljubavi.

 

Ranko pronalazi sina i sreću u obitelji

Ranko je lik koji je u doživio najveći preobražaj: od zločestog muškarca, postao je osoba koja zaslužuje poštovanje. Ranko je pokazao kako bezuvjetno voljeti, kako se pomiriti sa sudbinom, kako preživjeti izdaju i suosjećati.

Ranku je srce skoro prepuklo nakon što je izgubio ženu koju voli, ali i sina za kojeg je dugo mislio da je mrtav. Međutim, Tomo mu je pomogao pronaći sina. Obuzet srećom i oduševljenjem, Ranko je  otišao u sirotište gdje je doživio prvi susret sa svojim sinom koji mu je pokazao što je čista i bezuvjetna ljubav.

 

 

Snježana izabire bebin život i umire pri porođaju 

Snježana je oduvijek bila sebična. Nije mislila ni na koga i činila je sve kako bi dobila ono što želi. Međutim, sve se promijenilo kada je ostala trudna s Rankovim djetetom. Od toga trenutka, sve osim sigurnosti djeteta postalo je manje bitno.

Zbog komplikacija prilikom poroda, Snježana je doživjela neopisivo tužan kraj: nikada nije uspjela zagrliti i poljubiti svoje dijete. Dokazala je kako ipak ima veliko srce, ono koje će samovoljno prestati kucati kako bi njeno dijete moglo živjeti.

 

Pravda je napokon zadovoljena

Dominik je u Vrhovac donio samo zlo. Naudio je mnogima i dugo se činilo kako ga neće stići ruka pravde. Međutim, Dominikove kriminalne radnje izašle su u javnost i postatale glavna vijest.

Tomo je postao heroj i glavno lice pravde. Događaji vezani uz Dominika naučili su nas kako ne možemo pobjeći od zakona i kako se dobro dobrima vraća, a pravda uvijek na poslijetku bude zadovoljena.

 

Blaž osvaja Brankicino srce

Sa šeprtljavim Blažem smo proživjeli svaku emociju, radost prvog susreta i poljupca s Brankicom. Nebrojeno puta nas je nasmijao kada je, onako kako samo on to zna, pogrešno realizirao još jedan pokušaj da bude romantičan.

Usprkos svemu, Branka je prepozala njegovu dobrotu i zaljubila se u njegovo srce. Nakon brojnih ozlijeda, slučajnog gušenja i pokušaja prosidbe, Branka je svome Blažu, rekla 'DA!' uz plamen 100 svijeća i najromantičniju prosidbu.

 

U anketi glasajte za svoj najdraži trenutak! Jer to je čista ljubav...

Koji događaj će vam ostati u najljepšem sjećanju?

glasova:


O najdražem liku i događajima, koji su vas nasmijali ili rastužili, pišite u komentarima. Svakako spomenite i ostale značajne događaje zbog kojih ćemo se serije zauvijek sjećati. 

Finalnu epizodu serije 'Čista ljubav' pogledajte na novatv.hr!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju