Izaberite najdražeg lika omiljene serije!

Gledaj na NOVA PLUS
Pogledaj propušteno na  NOVATV

Najdraža serija, koja je mjesecima držala gledatelje prikovanima za male ekrane, dočekala je svoj gorko slatki kraj.

Iako smo neke likove voljeli više, a neke manje, sa svima smo se u nekom trenutku poistovjetili i svi će nam podjednako nedostajati.

Ranko

Ranko je osvojio srca gledatelja od kada je došao u Vrhovac. On je i lik koji je u doživio najveći preobražaj: od zločestog dečka postao je osoba koja zaslužuje poštovanje.

Ranko je pokazao kako bezuvjetno voljeti, kako se pomiriti sa sudbinom, kako preživjeti izdaju i suosjećati. Otkrio je sreću roditeljstva i u njoj je pronašao smisao života.

 

Tomo

Tomino dobro srce i šarm osvojili su nas od početka. On nas je naučio kako vjerovati i kako se nositi s najtežim izazovima u životu.

Dao je cijelog sebe kako bi zašitito svoju obitelj i to je njegova najjača osobina.


 

Sonja

Sonja je pokazala kako voljeti bezuvijetno i kako se žrtvovati za one koji nju vole. Gledali smo je u najljepšim, ali i u najtežim trenutcima. Njezine dobrota i hrabrost  učinili su da je volimo još više i da se zajedno s njom radujemo, ali i plačemo.

Sneki

Iako je doživjela tragičnu sudbinu prije samog finala serije, Sneki je pokazala što znači patiti zbog ljubavi i žrtvovati se zbog onoga što najviše voliš. Njezina hrabrost, odvažnost i samouvjerenost učinili su da je poštujemo. Snježanin tragičan kraj samo je zaokružio krunu njezine osobnosti.

Maša

Maša je u seriji predstavljala sve ono što je nevino i dječje. S njom smo plakali od smijeha, ali i od tuge. Proživjela je toliko toga, a ostala je hrabra mala lavica. Osvojila je srca svih u Vrhovcu, ali i nas iza malih ekrana.

Emina

Emina je pokazala snagu ljubavi i oprosta. Preživjela je ono najteže i smogla snage da oprosti ubojici svoje sestre. Vjerovala je ljudima oko sebe i vidjela samo najbolje u njima. U Eminu i njezinu čistu dušu su se svi mogli pouzdati.

Edita

Edita je pokazala snagu majčinske ljubavi. Suočila se s onim najljepšim, ali i najtežim što je život imao za ponuditi. Izvukla je sina iz najtežeg ponora i dokazala mu kako ga zaista voli. Žrtvovala se i brinula o svima, čak i po cijenu vlastite sigurnosti.

Blaž

Nespretni i neodoljivi Blaž nas je nasmijao bezbrojeno puta. Osvojio nas je svojim razigranim duhom i šeprtljavošću. Njegovo neiskvareno srce na kraju je osvojilo bolju polovicu:  svoju Brankicu.

Goga

Goga je utjelovila sve ono neiskvareno i dobro u čovjeku. Uvijek je tu bila za one koje voli i nasmijala nas nebrojeno puta. Dokazala ja kako se u životu može postići sve ono o čemu sanjamo, pa i više.

Iz mora likova, različitih osobnosti, događaja i prevrata, nije lako izabrati onoga koji će nam najviše nedostajati.

Ankete

(7028) Tko će vam najviše nedostajati?

Prikaži rezultate Ukupno1985

 

O najdražem liku i događajima, koji su vas nasmijali ili rastužili, pišite u komentarima. Svakako spomenite i ostale likove i razloge zbog kojih ćemo ih se uvijek rado sjećati!

Finalnu epizodu serije 'Čista ljubav' pogledajte na novatv.hr