Unatoč prehladi, Ivana Mišerić fantastično je utjelovila frontmana grupe Maroon 5 s pjesmom 'Sugar' i zasluženo odnijela pobjedu.

Ivana bila si sjajna! Toliko si vladala glasom u svim lagama, ali falset ti je bio savršen! Čak si imala muški falset!“ poručila joj je Sandra, a Jelena Rozga je komentirala: „Ja ne mogu vjerovati da si prehlađena jer si sjajno zvučala. Svaka ti čast!“ Za udrugu kojoj će Nova TV donirati 10 tisuća kuna, Ivana je odabrala Hrvatsku udrugu za Alzheimerovu bolest Zagreb.Transformacija koja je sve iznenadila bila je Nives Celzijus koju smo ovoga puta vidjeli u ulozi Prodigyja. „Ja sam u šoku! Ti si tako sitna kad te zamotaju! Genijalna si, oduševljena sam! Savršena si, svaka ti čast!“ poručila joj je Jelena, dok je Sandra zaključila da joj je maska ružna: „Katastrofa! Ali to je kompliment u ovom slučaju. Ti si jedno glumačko čudo! Tu jednu ekspresiju koju si donijela, to kreveljenje, ovdje nema Nives koju mi znamo! Ti si to grozno donijela savršeno!“ Tomo je pak bio malo ljubomoran priznavši da ima frizuru bolju od njegove te joj poručio da je ona veliko otkriće četvrte sezone.Zbilja si pokazala jedan talent kojeg nismo očekivali i zbilja mi se jako dopalo i dojmilo!“ zaključio je.Mia Anočić Valentić utjelovila je Dražena Zečića i za nastup s pjesmom 'Pokidat ću lance sve' dobila same pohvale. „Ja sam duboko dirnut ovom pjesmom! Potresen sam! To su neke ljubavne dubine koje samo Dražen Zečić može dosegnuti. Ulazak u lik i djelo Dražena Zečića ste odradili na jednom jako visokom i profesionalnom nivou. Bili ste šarmantni, duhoviti, zabavni i većim dijelom pjesme i točni, briljantni!“ komentirao je Goran, a Sandra joj je poručila: „Mia, ti kao da si glumica! Toliko si dobro zaronila u tekst, u interpretaciju, u mušku energiju, glasovno si duboko. Intonativno si bila ovaj put stvarno perfektna. Ovo je bilo sjajno!Osim pohvala za nastup Bijelog dugmeta, Dalibor Petko, dobio je od Sandre i poljubac. Otpjevavši pjesmu ''Tako ti je mala moja'', Sandra nije mogla izdržati, a da mu ne pokaže kako to izgleda kada „ljubi Bosanka“. Goran je kazao da je umjetnički dojam bio odličan, no nije bio pretjerano zadovoljan nastupom: „Bit ću okrutan, bolno iskren, nije to bilo baš najbolje!“ poručio mu je, na što se Tomo nije složio s njim: „Ja se ne slažem s gospodinom Navojcem. Mislim da je njegova verzija Đingis Kana zbilja uspjela. Tvoja energija je bila fantastična kao i prošlog puta i zbilja smo se dobro zabavili.“ rekao je Tomo.Pratite sve novosti u showu te što rade kandidati na pauzama od proba putem službene stranice i društvenih mreža Facebooka, Instagrama, Twittera i YouTube-a.

Mario Roth ovoga puta nije mijenjao spol, no u skladu s transformacijom u Don Omara, mijenjao je boju kože, a najviše pohvala dobio je za svoj ples. „Lijepu si tu nazalnost dobio. Divna ritmičnost, intonativno si držao uz sve te pokrete, na kraju krajeva znaš koliko je teško pjevati i plesati. Ti si sve zadovoljio u okvirima.“ komentirala je Sandra, a Tomo je zaključio: „Gljiva ti je dala lošu pjesmu, ali ti si izvukao maksimalno iz toga. Ta pozitiva koja stalno izbija iz tebe je spasila ovaj nastup.Ana Gruica donijela je sjajnu atmosferu s nastupom kao Ray Charles i svevremenskim hitom ''Hit The Road Jack''. „Mislim da si užasno dobro pogodila atmosferu, maska ti je dobro legla, tebe se ne može prepoznati. Bilo je jako dobro!“ komentirao je Tomo, a Sandra joj je poručila da bi joj dobro došla limunada i med nakon ovoga nastupa. „Bila si puno, puno bolja nego prošli put!“ zaključila je Sandra, a Goran je dodao: „Puno jači muškarci od tebe to ne bi mogli tako izvesti!U liku Marine Perazić iz sastava Denis&Denis i s pjesmom ''Ja sam lažljiva'', Daniel Bilić, oduševio je i nasmijao sve svojim nastupom, a najrječitiji bio je Goran: „Sve je bilo divno. Nije to jednostavno. Ovakav jedan dragulj u emisiji TLZP stvarno dugo nismo vidjeli i meni sad uopće nije lako sročiti rečenicu, ali otprilike ide ovako: žao mi je da nisi istegnuo više stražnju ložu buta kod svoje koreografije i malo zategnuo gluteus jer bi to donijelo bolje rezultate. Sve ostalo bilo je fenomenalno.“ poručio mu je, dok je Sandra kazala da će cijeniti njegov trud, a Tomo je zaključio da pjevanje nadoknađuje s nastupom, energijom, voljom i veseljem.Na posljednjem mjestu na tablici našao se Bojan Jambrošić kao Jelena Rozga. „Ja sam ostala bez teksta!“ poručila mu je Jelena koja ga je budnim okom pratila s mjesta žirija, dok je Tomo pohvalio sektor šminke, a Goran je uzdahnuo: „Bidna moja Jelena!U idućoj emisiji vidjet ćemo Bojana Jambrošića u liku pjevača Omija, Dalibor Petko postat će jedna od djevojaka iz grupe Spice Girls, Daniela Bilića vidjet ćemo kao Pitbulla, a Maria Rotha kao Danijelu Martinović. Ana Gruica bit će Ilan Kabiljo, Nives Celzijus Shakira, dok će Ivana Mišerić donijeti atmosferu rock sastava Kiss, a Mia Anočić Valentić podsjetit će nas na neki od hitova Novih fosila.

Ne propustite novu emisiju 'Tvoje lice zvuči poznato' u nedjelju u 20 sati, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju