Hologramski nastup i dvostruka transformacija, Bojan Jambrošić nastupit će u duetu sam sa sobom!

Četvrta epizoda hit showa 'Tvoje lice zvuči poznato' ove nedjelje donosi najveće iznenađenje sezone, a ujedno i najveći izazov za kandidate. Riječ je o dvostrukoj transformaciji kroz najmoderniji tehnološki prikaz – hologram, a prvi koji će imati priliku to iskusiti bit će Bojan Jambrošić.

Naime, Bojanu je gljiva podarila dvije transformacije pa ćemo ga vidjeti i u ulozi Jacquesa Houdeka i Doris Dragović istovremeno! „Ne znam ni sam što mi je teže. Imam kratko vrijeme da napravim dva lika koja iznimno cijenim i koji su pjevački jako zahtjevna“, zabrinuto će Bojan čiju ćemo transformaciju u Doris vidjeti u hologramskom prikazu na pozornici, dok će se on fizički na pozornici pojaviti transformiran u Jacquesa.


Hoće li Bojan uspjeti u najboljem svjetlu dočarati duet ''Ima nešto u tome'' ostaje nam za vidjeti, a sve će to iz žirija budnim okom pratiti i sam Jacques Houdek kao gostujući član žirija.
 

Pratite sve novosti u showu te što rade kandidati na pauzama od proba putem službene stranice i društvenih mreža Facebooka, Instagrama, Twittera i YouTube-a.


Ivanu Mišerić vidjet ćemo kao Annette iz poznatog francuskog dua Ottawan. Izvest će pjesmu ''Disco'', a kaže, najteže će joj biti plesati i pjevati istovremeno. „Izgleda dosta nepovezano, ali mislim da ona zna što radi, ali da ja neću znati što radim.“, dodala je Ivana.


Nakon transformacije u Danijelu Martinović, Marija Rotha ove nedjelje očekuje nešto sasvim suprotno – transformacija u Axla Rosea iz hard rock sastava Guns N' Roses. „Drago mi je zato što ja nisam nikad slušao Gunse i upravo iz toga razloga sam bio sretan“, priznao je Mario koji će nastupiti s pjesmom ''Paradise City'' te je zaključio: „On pojede cijeli stadion! Totalno drugi karakter!


Ana Gruica veseli se postati Katy Perry. „Mislim da bi to moglo biti dobro! Malo je karikaturica, pa se može s tim i poigrati“, izjavila je Ana priznavši kako je vječna tinejdžerica, a hoće li joj pjesma ''Last Friday Night'' dobro sjesti, ostaje nam za vidjeti.


U četvrtoj epizodi vidjet ćemo još i Dalibora Petka kao pjevača grupe Prljavo kazalište, Miu Anočić Valentić kao Fergie iz grupe Black Eyed Peas, dok će se Nives Celzijus transformirati u Zvonka Bogdana, a Daniel Bilić postat će Nives Celzijus!
 

Ne propustite novu emisiju 'Tvoje lice zvuči poznato' u nedjelju u 20 sati, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju