Meč stoljeća na pozornici showa 'Tvoje lice zvuči poznato'!

Jednog od najvećih akcijskih junaka krajem 80-ih i početkom 90-ih godina utjelovit će Nives Celzijus, a vidjet ćemo ju u liku legendarnog Rockyja Balboe, odnosno Sylvestera Stallonea.  „Nisam neki ljubitelj borbi tako da mogu reći da me ovo izulo iz cipela.“, komentirala je Nives koja će za zadatak također imati i otpjevati soundtrack iz filma - ''Eye Of The Tiger'', grupe Survivor. „Trebam biti napeta u pjevanju, ali bit ću napeta i u pokretima. Takva je uloga.“, zaključila je, a hoće li uspjeti vjerno dočarati ovu boksačku filmsku legendu, ostaje nam za vidjeti.
 Nimalo lagan zadatak imat će Ana Gruica koja će pjevati na njemačkom jeziku. Riječ je o izvođaču grupe Dschinghis Khan. „Bila sam šokirana, nisam imala pojam tko su!“, iznenađeno će Ana. Osim što će pjevati na njemačkom jeziku, Ana će izvesti i najupečatljiviji ples svih vremena. „Moram paziti na njemački izgovor, na količinu koreografije jer je komplicirana i da to dvoje uskladim.“ dodala je i priznala kako joj je ovo najdraža točka do sada.Daniel Bilić također uzbuđeno čeka svoj nastup kao Rag'N'Bone Man. „Totalno je fora lik. Super mi je njegova glazba i super mi je njegov glas.“, kazao je, a nastupit će s pjesmom ''Human''. „To treba napraviti kako spada, a ne kako sam do sada radio.“, odlučno će Daniel kojega čeka i velika fizička transformacija. „Dao mi je savjet kako da dobijem na masi.“, najavljuje.Bojan Jambrošić je, kaže, radio na tome kako biti ljuta žena, jer ćemo ga, naime, ove nedjelje vidjeti u liku pjevačice grupe En Vogue. „Nisam znao da je opet toliko komplicirana. Ja bih rekao da se spojila Beyonce, Mariah i Christina Aguilera u jedno.“ zaključio je Bojan, koji će nastupiti s njihovim hitom ''Don't Let Go''. „Ovo nije moj stil pjevanja. Tražio sam Ivanu Husar da me zamijeni, ali neće.“, našalio se.Ove nedjelje vidjet ćemo uzbudljive nastupe i Mie Anočić Valentić koja će se transformirati u Michaela Jacksona, Dalibor Petko postat će Lidija Bačić, Marija Rotha očekuje hologramski nastup s Montserrat Caballe i Freddiejem Mercuryjem, a Ivana Mišerić uprizorit će scenu iz filma Briljantin.

 


Ne propustite novu emisiju 'Tvoje lice zvuči poznato' danas u 20 sati, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju