Pogledajte kako je Ana Gruica vješto dočarala dvije splitske legende i odnijela pobjedu.

Anu Gruicu u petoj epizodi dopala je hologramska izvedba pa smo tako vidjeli legendarni duet Olivera Dragojevića i Borisa Dvornika. Ana se na pozornici pojavila kao Boris dok smo ju hologramskim prikazom gledali u liku Olivera. Obje transformacije oduševile su žiri pa je Ana odnijela i svoju prvu pobjedu u showu.


 

Olivera si sjajno skinula, jedan mladi, vitki Oliver, moram priznati da je sad puno zgodniji. Što se tiče Dvornika, Dvornik je došao s jednim gardom, ja bih mu to još malo stavila ramena, ali inače sve je savršeno.“ poručila joj je Sandra dok je Tomo bio fasciniran maskom te je izjavio kako je ovaj nastup s pjesmom ''Nadalina'' za njega bio povratak u djetinjstvo.

Gostujuća članica žirija, Lana Jurčević, kazala je kako Anu uopće ne vidi, dok je Goran komentirao: „Toliko je bilo dobro da se ja ne bih usudio komentirati malu jednu razliku u prvom Oliverovom pjevanju i u drugom i trećem.

Iznos od 10 tisuća kuna Nova TV će prema Aninom odabiru darovati Udruzi Lastavice iz Splita.

Nakon što je u prošloj epizodi se našla na posljednjem mjestu na bodovnoj tablici, transformacija u Jordana Knighta iz američkog banda New Kids on the Block Ivanu Mišerić vinula je na visoko drugo mjesto.

Super iznenađenje, osjećam tu vatricu, tu mušku energiju koju si tako dobro iznijela“ , poručila joj je Lana, a Tomo je kazao kako je pomalo ljubomoran na njezinu frizuru te zaključio: „Moram priznati, ponovno iznenađenje. Potpuno ti se lice promijenilo!“ Goran joj je također čestitao na izvedbi i kazao kako će sada i on postati fan boy bandova.

Mario Roth donio je izvanrednu atmosferu održavši mini koncert Gipsy Kingsa otpjevavši pjesme ''Volare'', ''Djobi Djoba'' i ''Baila Me''.

Evo još jednog dokaza kako prava pjesma diže ljude na noge, a Mario je maher u tome. To je taj neki senzibilitet koji ti savršeno paše!“ komentirala je Lana, a Tomo mu je poručio: „Ovo je vrhunska zabava! Ti si savršen za to i tvoj smiješak savršeno to projicira prema nama.

Dalibor Petko još jedanput je beskrajno zabavio svojim nastupom i podigao publiku na noge, a ovoga puta zaplesao je i zapjevao hit pjesmu ''Ketchup Song'' grupe Las Ketchup.

Nastup je bio onakav kakav treba biti. Bio je vrlo strastven, na nivou, čak i na stolu“ komentirao je Goran, a Lana mu je poručila: „Petko, obožavam te! Jednostavno kad te hvataju grčevi od smijeha, to je ta količina energije i smijeha koju si ti donio i mislim da se zbog tih stvari gleda show kao i zbog maski. Hvala ti na ovome!

Nastup za Oscara, kako je Sandra komentirala, osigurala je Mia Anočić Valentić transformiravši se u Ljiljanu Nikolovsku iz grupe Magazin i otpjevavši pjesmu ''Sve bi seke ljubile mornare''.

Meni je već dosadilo hvaliti tvoju hipermimikričnost da jednostavno mogu zamoliti publiku da ti da još jedan aplauz. To je stvarno bila ta osoba. Vidjeli smo ponovno da se bez puno maske može prenijeti imitacija“, izjavio je Goran, a Tomo joj je poručio: „Mia, došao je tvoj genetski tekst i ustanovljeno je da imaš gene kameleona. Fantastično!


Sjajan nastup imala je i Nives Celzijus u liku Olivie Newton John, a s pjesmom ''Physical'' izvela je i aerobik na pozornici.

Nives, toliko si sjajno skinula njezin tanjušni, slabašni glasić tako da što se tiče glasa, zaista fenomenalno! Izgledaš sjajno, donijela si vedrinu!“ poručila joj je Sandra oduševljeno, dok je Lana zaključila kako ovakva točka totalno raspameti gledatelja. „Vidjela si i po publici da smo svi apsolutno oduševljeni!“ dodao je Tomo.


Daniel Bilić transformirao je u Willa Smitha i otpjevao pjesmu ''Gettin' Jiggy With It''.

Ovo ti je prvi put gdje nisi trebao biti ništa naročito duhovit, ovo ti je stvarno leglo i mogao si se opustiti. Bio si Will Smith. Ovo je jedna zanimljiva točka“ , komentirao je Goran njegov nastup, a Tomo je zaključio kako su njegov šarm i optimizam fantastični.


Iako se po bodovnoj tablici našao na zadnjem mjestu, odličan nastup imao je i Bojan Jambrošić koji je nastupio kao Nina Badrić s pjesmom ''Takvi kao ti''.

Kada si krenuo pjevati, boja glasa, način na koji si naglašavao te slogove pjevački i interpretacijski, to mi je bilo top-top, mislim da si čak bio i aktivniji od Nine. Očito ti ove ženske uloge dobro leže!“ poručila mu je Lana, a čestitao mu je i Tomo, dok je Sandra imala par zamjerki: „Tvoj glas mi je zvučao puno više poznato nego lice. Malo mi je s maskom se nešto desilo, izlazi mi tu Bojan. Falilo mi je malo Nininih kukova. Boja glasa je apsolvirana, to je bilo za 12, ovo ostalo, nije mi baš bio potpuni paket.
 

Propuštenu epizode pogledajte besplatno na novatv.hr


Iduću nedjelju gledatelje očekuju nove, uzbudljive transformacije. Bojana Jambrošića vidjet ćemo u liku pjevača sastava Kool & The Gang, a Miu Anočić Valnetić kao Bizzu iz Bolesne braće. Nives Clezijus će zarepati kao Coolio, a Daniel Bilić transformirat će se u Johna Travoltu i zaplesati na hit iz filma Pakelni šund. Dalibor Petko utjelovit će Moryja Kantéa, Mario Roth postat će Maja Šuput. Anu Gruicu gledat ćemo kao Tajči, a Ivana Mišerić postaje Britney Spears.
 

Sve novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTube-u.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju