Pogledajte što o tome kažu poznata lica iz serije Gilmorice i Chuck u filmu "Djevojka za pamćenje"

Molly (Alexis Bledel), usamljena djevojka koja nema sreće u životu upoznaje Gusa (Zachary Levi), hirovitog prodavača u draguljarnici, i misli da je konačno pronašla pravu ljubav. Što ga više upoznaje, to je više zaintrigirana njime, ali muči je što je dosta odsutan i okupiran. Skriva li on nešto? Da. Međutim, to joj nikako ne može reći, iako je probao. Naime, prije nekoliko godina je zbog oštećenja na mozgu izgubio kratkotrajno pamćenje. Svaki dan mu je novi dan i ne sjeća se ničega što se dogodilo prije nesreće i svaki puta kada vidi Molly, mora kopati po bilješkama kako bi saznao tko je ona. Svaki dan se iznova zaljubljuje u nju... no, može li takva ljubav potrajati?

Glavna uloga u filmu pripala je slatkoj glumici Alexis Bledel, javnosti poznatoj kao Rory iz kultne serije „Gilmorice“. Uloga Rory bila je prva Bledelina glumačka uloga, a zbog te uloge Bledel se iz New Yorka preselila u Los Angeles.

Iako je Alexis savršeno utjelovila Rory Gilmore, u stvarnom životu, prema riječima glumice, u mnogočemu se razlikuje od Rory. Tako Rory obožava piti kavu, za razliku od Alexis koja je izjavila kako „ne može podnijeti niti miris kave, kamoli okus“. U scenama u kojima Rory u „Gilmoricama“ pije kavu, Alexis je zapravo pila Coca-colu.

Malo je poznato da je Alexis i u stvarnosti „Gilmorica“. Djevojačko prezime njezine prabake bilo je Gilmore.

Prije glumačke karijere, Alexis Bledel bila je model. Modelingom se počela baviti već s 14 godina, a karijeru je odlučila završiti nakon što ju je, za vrijeme snimanja na snijegu, fotograf polio ledenom vodom.

Bledel i Zacharyju Leviju, glumcu najpoznatijem po ulozu Chucka Bartowskog u seriji „Chuck“, ovo je bila prva suradnja. Prema Levijem riječima, Bledel je njegova potpuna suprotnost. Kako izgleda kada dvije potpuno različite osobe snimaju film zajedno te što o tome misli Zachary Levi pogledajte u videu.


Poznaje li ljubav granice doznajte u filmu "Djevojka za pamćenje" u srijedu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na Nova TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju